Burrito Madre
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Burrito Madre

Rezervacija Burrito Madre

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Terazije 27

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-01:00

Muzika

Prigodna muzika

Burrito Madre je restoran meksičke hrane koji je otvoren kako bi vas svojim ukusima odveo u ovu pelepu daleku zemlju. Ovaj restoran je poseban jer se svaki obrok priprema svež, na poseban način i sa puno ljubavi. Ukoliko ste ljubitelji ukusa iz ove zemlje, prepusitte se najjačim ukusima koje ćete imati priliku da isprobate.

 

BURRITO MADRE BEOGRAD

 

Ono što je zaista interesantno, Burrito Madre ne poseduje hladnjače i magacine, svaki njihov obrok, svako testo i sve što jedete u ovom restoranu priprema se svakog dana i non stop. Njihovi kuvari funkcionišu 24 časa i sve se priprema na poseban način. Burrito je prava stvar ukoliko želite kvalitetan obrok koji će vas potpuno zadovoljiti i koji će biti gotov veoma brzo.

Restorani Burrito Madre nalaze se na tri lokacije, od toga je jedan u Ada Mahll šoping centru. Preostala dva nalaze se u amom centru grada i odlična jep prilika da ih posetite ukoliko se nalazite u blizini. Burrito Madre nudi preko 300 različitih ukusa hrane koje možete sami kombinovati i napraviti ukus po vašoj želji. Od naših domaćih polodova koje je moguće gajiti na našoj teritoriji uzima se iz proverenihi domaćinstava pripremaju se meksički specijaliteti.

Enterijer restorana je veoma jedinstven i prijatan, rađen u industrijskom fazonu i ono što je važno, veoma je čisto tako a ćete u obroku potpuno uživati.

 

BURRITO MADRE ADRESA

Kao što sm orekli, Burrito Madre se nalazi na tri lokacije, Terazije 27, Karađorđeva 65, i u Ada Mall-u Radnička br. 9. Ukoliko se nalazite u blizini, obavezno posetite ovaj prelepi restoran.

 

BURRITO MADRE KONTAKT

 

Ukoliko želite da vam rezervišemo najbolje mesto u nekom od ovih restorana, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Burrito Madre

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

ADRESA Burrito Madre

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 5 =
(1) Komentara
Nevena
Nevena
Najukusnija hrana!
12.05.2020.