Burrito Madre
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Burrito Madre

Rezervacija Burrito Madre

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Terazije 27

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-01:00

Muzika

Prigodna muzika

Burrito Madre je restoran meksičke hrane koji je otvoren kako bi vas svojim ukusima odveo u ovu prelepu daleku zemlju. Ovaj restoran je poseban jer se svaki obrok priprema svež, na poseban način i sa puno ljubavi.

Ukoliko ste ljubitelji ukusa ove magične zemlje, prepusitte se najjačim ukusima koje ćete imati priliku da isprobate.

 

BURRITO MADRE BEOGRAD

 

Ono što je zaista interesantno, Burrito Madre ne poseduje hladnjače i magacine, svaki njihov obrok, svako testo i sve što jedete u ovom restoranu priprema se svakog dana i non stop. Njihovi kuvari funkcionišu 24 časa i sve se priprema na poseban način. Burrito je prava stvar ukoliko želite kvalitetan obrok koji će vas potpuno zadovoljiti i koji će biti gotov veoma brzo.

Restorani Burrito Madre nalaze se na čak pet lokacija, od kojih su tri u šoping centrima, a uskoro se očekuje otvaranje šetstog restorana Burrito Madre u Delta City-ju.

Burrito Madre nudi preko 300 različitih ukusa hrane koje možete sami kombinovati i napraviti ukus po vašoj želji. Od naših domaćih plodova koje je moguće gajiti na našoj teritoriji uzima se iz proverenihi domaćinstava pripremaju se meksički specijaliteti.

Enterijer restorana je veoma jedinstven i prijatan, rađen u industrijskom fazonu i ono što je važno, veoma je čisto tako a ćete u obroku potpuno uživati.

 

 

BURRITO MADRE ADRESA

 

Kao što smo rekli, Burrito Madre se nalazi na ukupno 5 lokacija: Terazije 27, Karađorđeva 65, Ušće Shopping centar, - Bulevar Mihajla Pupina 4, shooping centar Ada Mall - Radnička 9, BEO Shopping Center - Vojislava Ilića 141b, Beograd.

 

 

BURRITO MADRE KONTAKT

 

Restoran Burrito Madre vrši rezervacije za 10 i više ljudi, a ukoliko želite da rezervišete poseban sto u određenom Burrito restoranu, možete nas kontaktirati putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Burrito Madre

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

i


ADRESA Burrito Madre

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nevena
Nevena
Najukusnija hrana!
12.05.2020.