Cross Waterfront
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Cross Waterfront

Rezervacija Cross Waterfront

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Galerija Waterfront, Bulevar Vudro Vilsona 12, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-22:00

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Cross Waterfront je novo mesto koje se nalazi u shopping centru Galerija i predstavlja ekskluzivno mesto koje će probuditi sva vaša čula. Ako želite da uživate sa stilom, Cross Waterfront postaće vaše novo omiljeno mesto.

 

CROSS WATERFRONT BEOGRAD

 

Cross Waterfront je restoran domaće kuhinje, tako da imate jedinstvenu priliku da okusite naše nacionalne specijalitete koji su pripremljeni sa puno ljubavi i umeća. Očekuje vas luksuzan, prijatan ambijent i bogata ponuda jela i pića u kojima ćete takođe uživati. 

Svaki deo restorana osmišljen je sa stilom, kako bi svaki hedosta uživao na pravi način. Ne smemo izostaviti činjenicu da su njihove poslastice preukusne i uvek sveže. 

U restoranu Cross Waterfront očekuje vas uvek prijatna i opuštajuća atmosfera, kao i ljubazno osoblje koje će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku.

Nakon što obavite kupovinu u najvećem šoping centru u Evropi, Cross Waterfront će vas sa zadovoljstvom ugostiti i pripremiće vam neverovatne specijalitete koji će zadovoljiti sve vaše ukuse.

Restorani Beograd na vodi dobili su još jedno sjajno mesto koje ćete sigurno obožavati već nakon prvog susreta.

 

CROSS WATERFRONT ADRESA

 

Kao što smo već pomenuli, restoran Cross Waterfront nalazi se u tržnom centru Galerija, na Beogradu na vodi. U pitanju je adresa  Bulevar Vudro Vilsona 12, Beograd.

 

CROSS WATERFRONT KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Cross Waterfront i uživate u pravim nacionalnim jelima, možete nas kontaktirati kako bism orezervisali sto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Cross Waterfront

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Cross Waterfront

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 6 =
(1) Komentara
Ivona
Ivona
Jako, jako lepo mesto!
12.02.2021.