Dorćoleta
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Dorćoleta

Rezervacija Dorćoleta

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobraćina 76, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00 - 20:00

 

Ako ste spremni da sebi priuštite nešto sasvim novo i jedinstveno, onda je to novi restoran Dorćoleta. Zavisite u svet daleke Azije i uživajte u besprekornom ambijentu koji će vas sigurno oboriti sa nogu. 

 

DORCOLETA KLUB

 

Dorćoleta klub nastao je sa željom da priušti beograđanima novi vid hedonizma, i tako je nastao jedinstveni koncept elegancije i azijske hrane, čija kombinacija nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Smešten na Dorćolu, restoran Dorćoleta odiše pravom prefinjenošću i luskuzom. Hrana i piće služe se u najfinijim tanjirima i čašama, stolove krasi porcelan, a ceolokupan prostor krase kristalni lusteri i vrhunska rasveta.

 

restoran dorcoleta

 

Na zidu se tokom večeri oslikavaju različite istorijske slike koje daju specijalan efekat i doprinose pravoj dozi elegancije i sofisticiranog stila.

Uživaćete u prefinjenosti, kao i u magičnoj azijskoj kuhinji koja će vas već na prvi ukus odvesti u daleku Aziju. Svako jelo je pripremljeno prema jedisntvenom receptu i vrhunskom umeću šefa kuhinje koji ima bogato internacionalno iskustvo kada je gastronomija u pitanju. 

Ovo je jedan od mnogih restorana koji se definitivno izdvojio, kako ambijentom, tako i jedinstvenim ukusima koje ćete sigurno zavoleti. 

 

 

DORCOLETA ADRESA

 

Eksluzivan restoran Dorćoleta nalazi se na sjajnoj lokaciji, u srcu Dorćola, na adresi Dobračina 76, Beograd.

 

 

DORCOLETA KONTAKT

 

Ukoliko želite da se uputite ka restoranu Dorćoleta, možete nas kontatikrati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Dorćoleta

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Dorćoleta

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 4 =
(1) Komentara
Sandra
Sandra
Najelegantniji restoran u Beogradu!
06.04.2021.