Downtown bar
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Downtown bar

Rezervacija Downtown bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Crnogorska 8, Beograd

Vidi na mapi

Downtown restoran je novo mesto koje odiše komforom i elegancijom. Uz svoju sjanu ponudu, sa zadovoljstvom vam predstavlja svoj jedinstveni enterijer i priliku da užuvate u izlasku na malo drugačiji način.

 

DOWNTOWN BAR

 

Downtown bar je restoran koji je osmišljen sa puno pažnje i ljubavi. Uređen je tako da je veoma elegantan i prijatan, uz mirnije i tamnije tonove boja koji daju posebnu čar ovom mestu. Pored bogate ponuda pića restoran se može pohvaliti vrsnim specijalitetima koji se ovde pripremaju na poseban način kako bi vam dočarali svaki uskus na drugačiji način u odnosu na ono na šta ste navikli.

Pored sjajnih gastronomskih specijaliteta imate priliku da uživate u odličnim svirkama koje se ovde dešavaju najviše vikendom i sigurni smo da ćete uživati. Sjajne pevačice i pevači ulepšaće vam veče najvećim hitovima i prirediti vam čarobne trenutke. 

 

DOWNTOWN BAR ADRESA

Novootvoreni Downtown bar nalazi se na odličnoj lokaciji u Beogradu, u pitanju je adresa Crnovogorska 8.

 

DOWNTOWN BAR KONTAKT

Ukoliko biste želeli da posetite ovo sjejano mesto i uživate u večernjim svirkama, možete nas kontaktirati pozivom na broj kako bismo rezervisali mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Downtown bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Downtown bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 7 =
(0) Komentara