New Marinero
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program New Marinero

Rezervacija New Marinero

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobođenja 11a, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 22:45

Muzika

Prigodna muzika

 

Na samoj obali Dunava u svom jedinstvenom i opuštajućem ambijentu očekuje vas najlepši restoran sa pogledom na Dunav, restoran New Marinero. Uželji da priušti pravo uživanje ljubiteljima mediteranske i nacionalne kuhinje, osmisliti su autentičan ambijent u kojem ćete se potpuno prepustiti lepoti svega što nudi.

 

RESTORAN NEW MARINERO BEOGRAD

 

Restoran New Marinero postoji od 2014. godine i do sada je pokazao svoj kvalitet zbog čega je postao jedan od najpopularnijih restorana na keju. Proleće je najlepši period kada trebate psoetiti ovaj restoran jer poseduje magičnu baštu u kojoj ćete imati osećaj kao da ste na moru. 

Očekuju vas sjajni kokteli i osvežavajuća pića koja će vas rashladiti tokom letnjih dana.

Ono što je posebno kod njih, jeste kuhinja koja je mešavina mediterana, nacionalne kuhinje sa karipskom primenom. Uživaćte u njihovoj izvrsnoj čaroliji koju će vam pruštiti putem ukusa.

Svaki delić restorana osmišljen je sa puno pažnje i stila, što će vam pružiti jedinstveni ugođaj. Zahvaljujući bojama, osetićete toplu Grčku, uz interesantne detalje koji su doprineli lepoti ovog mesta. 

Ako želite pravu domaćinsku atmosferu i prijatne trenutke sa vašim najdražima, ovo je pravo mesto za vas.

 

RESTORAN NEW MARINERO ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, restoran New Marinero nalazi se na adresi Kej Oslobođenja 11a, Beograd.

 

RESTORAN NEW MARINERO KONTAKT

 

Ukoliko želite da psoetite sjajni restoran New Marinero, možete nas kontaktirati putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WHatsApp) a mi ćemo rezervisati mesto za vas.

 

Slike New Marinero

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA New Marinero

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 8 =
(0) Komentara