Restoran Beogradska Mehana
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Beogradska Mehana

rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Beogradska Mehana

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 13, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon - Ned: 15.00-02.00h

Muzika

Ozvučeni i akustični tamburaši, svakog dana od 20.00h

Kapacitet

Rrestoranski deo -120 osoba + bašta restorana -120 osoba

Skadarlija, centar boemskog života, glavna turistička atrakcija naše prestonice, dobila je još jedno mesto dobrog provoda uz živu muziku i vrhunske specijalitete - restoran Beogradska Mehana.

 

RESTORAN BEOGRADSKA MEHANA, SKADARLIJA

 

 

Menadžment restorana Beogradska Mehana teži ka tome da ova kafana bude oličenje one stare Skadarlije i da gosti mogu da se opuste i uživaju uz ukusnu hranu, piće i dobru atmosferu koja je zagarantovana!

 

 

A kafana ne bi bila kafana, da uz prijatan ambijent, ukusnu hranu i kvalitetno piće, nema i dobru muziku. Zato ovde to ne nedostaje. Muzički program ovde je predviđen tokom svih dana u nedelji, kako to Skadarlija i zaslužuje!

 

 

Meni restorana bogat je sa tradicionalnim jelima i pićima, cene su pristupačne, a menadžment nam kaže da je Beogradska Mehana prepoznatljiva po domaćim rakijama, vinima, ali i konjaku.

Od specijaliteta kuće izdvajaju - Mehana specijal za dve i četiri osobe, Mehana ćevapi i takozvana Pljeskavica u odelo, koja je specijalitet šefa kuhinje. Što se tiče poslastica, preporučuje se - kolač od pistaća.

 

 

A kada otvorite meni, na jednoj od stranica moći ćete da pročitate i zanimljiv ‘trenutak istorije’, kako se navodi. Interesantan isečak iz prošlosti Beograda odvešće vas u neka davna vremena, otkriti kada je otvorena prva beogradska kafana, kako je sve počelo i kako je zapravo stvorena ‘priča koja se nikada neće završiti’. Upravo u tu priču, osoblje restorana Beogradska Mehana poziva svoje goste.

 

 

U restoranu Beogradska Mehana dočekaće vas nasmejano i ljubazno osoblje koje će učiniti sve da atmosfera i raspoloženje budu na visokom nivou i da gostima pruže kompletan ugođaj kako bi se opustili i uživali, u šta smo se i sami uverili.

 

RESTORAN BEOGRADSKA MEHANA ADRESA

 

 

Restoran Beogradska Mehana nalazi se u boemskoj Skadarliji, na adresi Skadarska 13, Beograd.

 

RESTORAN BEOGRADSKA MEHANA KONTAKT

 

Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp), rezervišite svoje mesto na vreme i priuštite sebi nezaboravne trenutke u restoranu Beogradska Mehana.

Instagram: https://www.instagram.com/beogradska.mehana/

Slike Restoran Beogradska Mehana

Dodatne informacije

Parking

Ne

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Restoran Beogradska Mehana

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara