Restoran Buena Vida
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Buena Vida

Rezervacija Restoran Buena Vida

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Milutina Milankovića 1z, Beograd

Vidi na mapi

Restoran Buena Vida nalazi se na Novom Beogradu i predstavlja novo mesto koje ćete obožavati ne samo zbog ukusa, već i zbog svog jedinstvenog enterijera. Osmišljen je sa puno pažnje i ljubavi kako bi vam na najbolji mogući način dočarao duh Meksika.

 

RESTORAN BUENA VIDA BEOGRAD

 

Restoran Buena Vida Beograd je mesto zanimljivog enterijera odnosno, toliko jednostavnog i klasičnog da ćete uživati unutar restorana na poseban način. Svakako moderno opremljen, ali sa ukusom i detaljima koji će vas podsetiti na ovu prelepu zemlju koja je bila inspiracija ovom restoranu.

Ovo mesto je savršena prilika da isprobate meksičke specijalitete koji se pripremaju na poseban način i na osnovu recepta koji je samo šefovima kuhinje poznat. Ono što vam garantujemo, jeste da ćete zaista uživati u svakom ukusu.

Pored sjajnih ukusa, uživaćete i u bogatoj ponudi pića i komfornom šanku koji je predodređen upravo za one koji žele da uživaju u kvalitetnom piću tokom cele večeri. 

Restoran Buena Vida je idealno mesto za vas ukoliko ste vrsni uživalac meksičke hrane i prijatnog ambijenta, zato vam od srca preporučujemo da uživate u novom restoranu u Beogradu.

 

RESTORAN BUENA VIDA ADRESA


Elegantni restoran Buena Vida nalazi se na Novom Beogradu na atraktivnoj lokaciji, na adresi Bulevar Milutina Milankovića 1z, Beograd.

 

RESTORAN BUENA VIDA KONTAKT


Ukoliko biste želeli da psoetite restoran Buena Vida, možete nas kontaktirati putem broja 062/262-212 kako bismo rezervisali mesto za vas. 

 

Slike Restoran Buena Vida

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Buena Vida

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 9 =
(1) Komentara
Rajko
Rajko
Preukusna klooooopa!
15.10.2020.