Restoran Cotto Bistrot
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Cotto Bistrot

Rezervacija Restoran Cotto Bistrot

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Strahinjića Bana 68, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Ako ste ljubitelj italijanskih specijaliteta, onda ćete obožavati novi restoran u samom srcu Beograda - Restoran Cotto Bistrot.

 

RESTORAN COTTO BISTROT BEOGRAD

 

Ukoliko uživate u specijalitetima internacionalne kuhinje i volite jedisntvene ukuse koje do sada niste probali, restoran Cotto Bistrot Beograd je novo mesto koje će vas oduševiti u svakom smislu. 

Počev od specijaliteta, pa sve do prijatnog i opuštajućeg ambijenta koji je idealan za doručak, porodični ručak ili romantičnu večeru. Ukusi koje ćete doživeti u ovom sjajnom restoranu su zaista specifični i vredni svake pažnje.

Pored vrsnih italijanskih specijaliteta, za dodatni užitak tu si i najfinija vina koja upotpunjuju priču i čine ovo mesto toliko magičnim.

U moru italijanskih restorana u Beogradu, sigurni smo da ćete restoran Cotto Bistrot izdvojiti od većine zahvaljujući uvek prijatnom osoblju i još prijatnijem ambijentu.

 

RESTORAN COTTO BISTROT ADRESA

 

Restoran Cotto Bistrot nalazi se u samom centru Beograda, u popularnoj ulici Strahinjića Bana 68, Beograd.

 

RESTORAN COTTO BISTROT KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajan restoran Bistrot, možete nas kontaktirati a mi ćemo rezervisati najbolje mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Cotto Bistrot

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Cotto Bistrot

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 5 =
(0) Komentara