Restoran Istok
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Istok

Rezervacija Restoran Istok

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gospodar Jevremova 50, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU ISTOK

Vijetnamski restoran Istok nalazi se u samom srcu Beograda, u Gospodar Jevremovoj ulici. Duh i svežina orijenta će vas na trenutak odvući od gradske vreve, a vaša čula obojiti nezaboravnim i egzotičnim bojama i ukusima. Mnogi smatraju da ovo mesto Beograd približava svetskim metropolama. 

Ovo je jedan od retkih restorana u Beogradu u kome se može probati vijetnamnska hrana. Mnogo su istraživali, pa kombinuju i iskustva iz Koreje i sa Tajlanda. Ova hrana je veoma drugačija od naše hrane, ali i izuetno ukusna. Osim specijaliteta, i enterijer je u potpunosti okrenut istoku. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je enterijer sveden i prostran, te da više podseća na restoran brze hrane. 

Jela na meniju su raznovrsna, raznobojna i egzotična. Imaju čudne nazive, zbog kojih ćete morati konstantno da propitujete konobare šta je šta, ali oni će vam rado pomoći u tome. Tu su Miang Kham (bomba ukusa sa istoka), Pho Bo (dugo kuvana tradicionalna vijetnamska supa servirana sa goveđim mesom, pirinčanim nudlama, povrćem, mladim lukom i svežim korijanderom), Woon Gati (želatinska bomba - limeta, kokos, liči), ali i mango salata, pržena hobotnica ili prženi sladoled. U ponudi restorana su različite supe, jela od mesa, morskih plodova i povrća koja su napravljena po receptima iz Vijetnama. Možete da probate i lepinjice, koje se spremaju na pari. 

Uz ove specijalitete možete da popijete neko od vina koje postoje u ponudi restorana.

Za specijalne prilike ili grupne rezervacije preko 15 ljudi, možete da očekujete posebnu ponudu, ukoliko se ranije javite, kako bi se sve pripremilo.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Istok:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Istok:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Istok Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Istok.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Istok: 062/262-212

 

Slike Restoran Istok

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Istok

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 7 =
(0) Komentara