Restoran Jam
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Jam

Rezervacija Restoran Jam

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Knez-Miletina 25-27, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

-Ponedeljak – Petak / 12:00 – 23:00 -Subota / 10:00 – 23:00 -Nedelja / 10:00 – 22:00

Muzika

Prigodna muzika

U donjen delu Dorćola, nastala je jedinstvena priča vrhunskih ukusa i neopisivog osećaja koji ćete doživeti upravo u ovom ekskluzivnom restoranu - restoran Jam.

Zapravo, pravo ime ovog restorana jeste "Just a maestro"  ali je svakako poznat i pod skraćenim imenom koji se lako pamti.

 

RESTORAN JAM BEOGRAD

 

Restoran Jam Beograd oduševiće vas već pri prvoj poseti, kako svojim enterijerom, tako i svojom ekskluzivnom ponudom. Vrlo brzo uvidećete da ovo nije tako običan restoran. Ono što ga takođe čini jedinstvenim, jeste Jam shop.

Tokom boravka i uživanja u ovom restoranu, oko vas nalaze se različite krnjige arhitekture, enterijera i kuvara kao i unikatni komadi porcelana i od stakla koje možete kupiti ukoliko vam se nešto dopadne. 

 

restoran jam

 

Zvuči zanimljivo, zar ne?

 

Ako volite ekskluzivan enterijer, specijalitete pripremljene po jedinstvenom receptu i potpuno uživanje, restoran Jam je savršeno mesto za svaku priliku.

Što je gastronomske čarolije tiče, preporučujemo pačetinu koja savršeno ide uz sjajnu ponudu vina stranih i domaćih etiketa, nakon čega se obavezno prepustite ukusima kolača i poslastica iz ponude.

 

Restaurant La Vista

 

Vizuelni identitet restorana Jam je definitivno mešavina modernih i retro elemenata, sa dozom industrijskog stila koji je dao jednu savršenu celinu i učinio ovo mesto tako magičnim.

Ono što vam možemo garantovati, jeste da ćete osetiti pravu toplinu i prijatnost koja je veoma važna ukoliko posećujete restoran sa namerom da se opustite.

 

 

RESTORAN JAM ADRESA

 

Restoran Jam nalazi se na odličnoj lokaciji, na donjem Dorćolu, tačnije adresa restorana je Knez Miletina, broj 25, Beograd.

 

RESTORAN JAM KONTAKT

 

Ukoliko želite da doživite jedisntveno iskustvo, rezervišite vaše mesto u restoranu Jam pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i uživajte u jedisntvenoj čaroliji.

 

Slike Restoran Jam

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Jam

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 7 =
(1) Komentara
Sanja
Sanja
Stilski urađeno i zaista prijatno i opuštajuće
21.01.2021.