Restoran Vila Jelena
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Vila Jelena

Rezervacija Restoran Vila Jelena

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Generala Šturma 1a

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

300 osoba, 600 koktel

→ O RESTORANU JELENA

Postoje mesta na kojima luksuz dobija svoje puno značenje. Mesta gde sebi i vama dragim ljudima možete prirediti istinski dodir hedonizma. Restoran Jelena je lokacija gde ćete pronaći sve ono što vam je potrebno, a što može zadovoljiti i najprobirljivije i najzahtevnije goste.

Vila Jelena se nalazi na Dedinju, kraljevskom i rezidencijalnom kvartu Beograda, jednom od najlepših naselja Evrope, sa parkovima, šumama uređenim baštama, rezidencijalnim zdanjima i vilama koje predstavljaju svojevrsni muzej srpske arhitekture kroz vekove.

Objekat je građen i opremljen sa ciljem da provedete prijatne trenutke u okruženju apsolutnog luksuza i privatnosti. Osnovni cilj je ništa manje do perfekcija u svakom smislu, počevši od ponuda do kompletne usluge, a sve u skladu sa našim osnovnim motom "Uživajte u svakom trenutku".

Posebnu celinu vile Jelena čini prostran i elegantan restoran, u kome se poslužuju sjajni specijaliteti pripremljeni pod nadzorom vrhunskih umetnika kulinarstva. U zavisnosti od želja i raspoloženja, gosti se mogu odlučiti za visoko kultivisanu internacionalnu kuhinju, ili za neki od izvanrednih specijaliteta srpske tradicionalne kuhinje

Biznis klub Jelena organizuje konferencije za medije, prezentacije, modne revije, izložbe, promocije, dodele novogodišnjih paketića, dečije rođendane, privatne žurke, tematske večeri i sve druge svečanosti za kojima imate potrebu.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Jelena:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Jelena:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card se koriste u restoranu Jelena.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik  u restoranu Jelena.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za  restoran Jelena: 062/262-212 

 

Slike Restoran Vila Jelena

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Vila Jelena

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 7 =
(0) Komentara