Restoran Jerry
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Jerry

Rezervacija Restoran Jerry

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Trešnjinog Cveta 11, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-00:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU JERRY

Restoran Jerry osnovan je 2012. godine. Nalazi se u ekskluzivnom delu Novog Beograda. Enterijer je opremljen tako da postavi standarde ostalim restoranima, pa je svakako  jedan od najboljih restorana prestonice.

Hitovi moderne kuhinje i posebna posvećenost tradicionalnim kuvanim jelima čine ponudu ovog restorana zaista reprezentativnom. 

Ono što ih izdvaja od drugih je jedinstvena ponuda umami jela kojima gostima daju priliku doživljaja novog ukusa – umami. Ponudu su takođe obogatili organskim proizvodima sa homoljske farme Bela reka – brend Gramina. Ova kuhinja ponudu doživljava na moderan način i ugošćuje stalnu klijentelu koja svakodnevno uživa u Jerry gastronomskom iskustvu.

Ambijent upotpunjuje vinska vitrina sa velikim izborom vrhunskih i arhivskih vina. Posebno izdvajamo vino Vukoje, kao najbolji proizvod vinska galerija Vukoje, gde možete pronaći i druge etikete najukusnijih vina koja pristižu iz Trebinja. U pitanju je prava čarolija ukusa u kojoj ćete s' ljubavlju uživati.

Uvođenjem novih svetskih trendova i standarda u kulinarstvu, servisu i asortimanu jela i vina, Jerry je uspešno našao svoje mesto u ugostiteljskoj ponudi grada.

Hedonistički koncept moderno uređenog prostora i originalne kuhinje odiše tradicionalnom gostoljubivošću našeg osoblja, što daje dobar povod da dođete - poručuju iz ovog restorana. 

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Jerry:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran Jerry:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Jerry.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Jerry.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Jerry: 062-262-212

 

Slike Restoran Jerry

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Jerry

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara