Restoran Kod Kapetana
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Kod Kapetana

Rezervacija Restoran Kod Kapetana

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobođenja 43, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00h - 00:00h

Muzika

Pop / Rock

Kapacitet

Restoran Kod Kapetana nalazi se na samoj obali Dunava na Zemunskom keju. Svaki iskusan poznavalac vrhunske kuhinje veoma uglednog ugostitelja iz Beograda, Dragana Martinković zna da će u ovom restoranu uvek moći da uživa u ukusnim specijalitetima od rečne i morske ribe, ukusnim morskim plodovima i vrhunskim specijalitetima od divljači.

U restoranu Kod Kapetana ponuda morskih plodova je odlična i u njoj možete naći ukusne specijalitete kao što su gambore, prstace i vrhunski spremljenu ribu ( list, zubatac, sanpjer, kernja, rep od grdobe, fratar, brancin, škarpina ). Preporuka restorana Kod Kapetana su specijaliteti poput hobotnice na kapetanov način, buraza sa gamborima i prstacima. Što se rečne ribe tiče čekaju vas specijaliteti kao što su somovina na mlinarski način, dunavski smuđ na smederevski način, somovina na žaru i dunavski smuđ na žaru. A svaki dan možete uživati u preukusnim čorbama od morske i rečne ribe.

Restoran Kod Kapetana takođe ima odličnu i kvalitetnu ponudu jela od mesa, poput ćuretine i piletine spremljenih na sto različitih načina, bifteka, teletine na žaru u kombinaciji sa većim brojem ukusnih soseva. Osim morskih specijaliteta restoran Kod Kapetana ima i odličnu ponudu lovačkih đakonija. Svaki dan možete pojesti neku od ukusnih pašteta od fazana ili zeca, ili uživati u vrhunski spremljenim jelima poput patke u sosu od višnje, fazan sa sosom od pomorandže, srnećem gulašu, gulašu od divlje svinje ili u preukusnoj rolovanoj ili špikovanoj srnetini. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212.

Slike Restoran Kod Kapetana

ADRESA Restoran Kod Kapetana

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 6 =
(0) Komentara