Restoran La Vista
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran La Vista

Rezervacija Restoran La Vista

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

130

Restoran La Vista predstavlja pravo uživanje za sve ljubitelje sjajnih ukusa, prijatnog ambijenta i zvuka akustike. Ukoliko volite ovakvu vrstu opuštanja, ovo je sjajno mesto za vas.

 

RESTORAN LA VISTA BEOGRAD

 

Restoran La Vista Beograd predstavlja pravu oazu jedinstvenih ukusa koja ćete obožavati. U sklopu popularnog splava Tag, na prizemlju otvoren je ovaj fantastični restoran koji će vas oduševiti u svakom pogledu. Počev od sjajne ponude najrazličitijih specijaliteta, do odlične ponude pića pa sve do večernjih akustičnih svirki koje se odve odvijaju i čine noći savršenim.

Posebnu draž daje pogled iz restorana ka reci i Kalemegdanu, koji će vas posebno rastopiti i pdoprineti celokupnom utisku.

Restoran La Vista je odličan za svaku priliku, bilo da planirate doručak, ručak sa prijateljima ili romantičnu večeru sa partnerom, garantujemo da ćete uživati u svakom trenutku provedenom ovde.

 

 

RESTORAN LA VISTA ADRESA

 

Fantastični restoran La Vista, nalazi se na odličnoj lokaciji, u donjen delu popularnog spalva Tag, na adresi Ušće bb, Novi Beograd.

 

RESTORAN LAA VISTA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran La Vista, možete rezervisati vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran La Vista

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran La Vista

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(1) Komentara
Ogi
Ogi
Prelepo i opuštajuće, a klopa vrhunska
21.01.2021.