Restoran Magellan
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Restoran Magellan

Rezervacija Restoran Magellan

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Jurija Gagarina 14ž, Novi Beograd, Belvil

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Ako ste ljubitelji luksuznog ambijenta, najfinijih i najukusnijih zalogaja onda je restoran Magellan savšeno mesto za vas. Novootvoreni restoran mami svojim ambijentom i najkvalitenijom ponudom kada su u pitanju gastronomski specijaliteti i najkvalitetnija ponuda pića. Magellan je vrlo popularan među gradskim facama i najvećim zvezdama sa naše javne scene što govori da je atmosfera u ovom restoranu prilično intimna.

 

RESTORAN MAGELLAN BELVILLE

Restoran Magellan svojim enterijerom podseća na luksuznu jahtu i zato je veoma specifičan, unutrašnjost ovog lokala je uređena sa stilom, kombinacijom luksuza i industrijskih detalja koji čine da se osećate zaista spektakularno. Činjenica je da pravi hedonisti neće ostati imuni na ovakvo mesto koje je postalo prava senzacija u naselju Belville.

Savršene porcije servirane po svim pravilima fine dinning koncepta pripremaju najveći kulinarski majstori tako da nema sumnje da ćete se oduševiti. Pored najfinijih ukusa imate u ponudi najkvalitetnija pića, od kojih se posebno izdvajaju vina koja dolaze iz celog sveta, tako da ćete osetiti najfinije ukuse dalekih zemalja. Svaki detalj ovog restorana odabran je sa posebnom pažnjom i nema sumnje da će ispuniti sva vaša očekivanja. Ako želite da uživate u porodičnom ručku, poslovnom sastanku ili pak romantičnoj večeri, restoran Magellan zajedno sa svojim najprofesionalnijem osobljem učiniće da vaši momenti ovde budu zaista poseban užitak.

 

RESTORAN MAGELLAN ADRESA 

Ovaj sjajni restoran ušuškan je u naselju Belville što daje utisak da je skriven od gradske vreve i gužve ali ga je svakako vrlo lako pronaći pogotovo po svom specifičnom spoljašnjem enterijeru, u ulici Jurija Gargarina 14ž.

Ukoliko želite najbolje mesto u restoranu Magellan, možete izvršiti rezervaciju pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

Slike Restoran Magellan

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Magellan

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 6 =
(3) Komentara
Restoran Magellan je biser Beograda.
Restoran Magellan je biser Beograda.
Predivni restoran u Belvilu. Kao da samo u jahti:)
17.04.2021.
Angel
Angel
Savrsenstvo ambijenta i ukusa!
03.06.2020.
Magelan
Magelan
Ovo je bez sumnje najekskluzivniji i najbolji restoran na Novom Beogradu. Samo ovo nije restoran za svakoga.
14.02.2020.