Restoran Mama's bistro
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Restoran Mama's bistro

Rezervacija Restoran Mama's bistro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Topličin venac 6, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 23:00

 

Mama’s bistro je restoran koji pleni svojom ponudom i ambijentom. Ovo je mesto koje vam pruža priliku da uživate u vrhunskim specijalitetima i najlepšim vinima i rakijama iz Srbije i regiona.

 

MAMA’S BISTRO BEOGRAD


Mama’s bistro nudi vrhunske ukuse koje će probuditi sva vaša čula i to u jedinstvenom ambijentu. Ovo je restoran u kojem ćete se osećati veoma prijatno i domaćinski, i to zahvaljujući odločnoj usluzi i pravim poznavaocima ukusa koje ćete obožavati.

Ovo je sjajno mesto za porodičan ručak, romantičnu večeru ili zanimljivo druženje sa prijateljima. U ponudi su potaži, paste, specijaliteti od mesa, riba i odlični deserti. Gastronomske ukuse dočarajte vrhunskim vinima iz ponude i za kraj se prepustite desertu.

Ambijent restorana Mama’s bistro će vam se veoma dopasti jer je veoma elegantan i urađen sa posebnom pažnjom kako bi se svaki gost osećao posebno tokom boravka ovde. Pored restorana, imate mogućnost da kupite vina, rakije, likere, žestoka pića i viskije koji su vrhunskog kvaliteta. Ukoliko ste ljubitelji istih, ovo je pravo mesto za vas. 

Prepustite se vrhunskim ukusinma i uživajte u najboljoj ponudi, a mi vam garantujemo da ćete ovožavati Mama's bistro restoran.

 

MAMA'S BISTRO ADRESA


Elegantni restoran Mama's bistro nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je Topličin venac 6, Beograd. 

 

MAMA'S BISTRO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Mama's bistro, kontaktirajte nas na 062/262-212 kako bismo vam rezervisali najbollje mesto.

 

 

Slike Restoran Mama's bistro

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Mama's bistro

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Ne bitno
Ne bitno
Ambijent je sjajan, hostese tu i tamo, cene katastrofa visoke. Pivo od 0,33 je skoro 800 dinara, flašica Rose od 0,33 je 300 i kusur dinara... Dođete da poslušate muziku, i ne možete da popijete piće ukoliko ste prosečan građanin koji je navikao da pivo plati najviše 200 dinara.
17.06.2021.
Nikolina
Nikolina
Ovo je jedan od novijih najlepših restorana u Beogradu! Topla preporuka!
03.09.2020.