Restoran Mama's bistro
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Mama's bistro

rezerviši: 062/262-212
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Mama's bistro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Topličin venac 6, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 23:00

 

Mama’s bistro je restoran koji pleni svojom ponudom i ambijentom. Ovo je mesto koje vam pruža priliku da uživate u vrhunskim specijalitetima i najlepšim vinima i rakijama iz Srbije i regiona.

 

MAMA’S BISTRO BEOGRAD


Mama’s bistro nudi vrhunske ukuse koje će probuditi sva vaša čula i to u jedinstvenom ambijentu. Ovo je restoran u kojem ćete se osećati veoma prijatno i domaćinski, i to zahvaljujući odločnoj usluzi i pravim poznavaocima ukusa koje ćete obožavati.

Ovo je sjajno mesto za porodičan rulak, romantičnu večeru ili zanimljivo druženje sa prijateljima. U ponudi su potaži, paste, specijaliteti od mesa, riba i odlični deserti. Gastronomske ukuse dočarajte vrhunskim vinima iz ponude i za kraj se prepustite desertu.

Ambijent restorana Mama’s bistro će vam se veoma dopasti jer je veoma elegantan i urađen sa posebnom pažnjom kako bi se svaki gost osećao posebno tokom boravka ovde. Pored restorana, imate mogućnost da kupite vina, rakije, likere, žestoka pića i viskije koji su vrhunskog kvaliteta. Ukoliko ste ljubitelji istih, ovo je pravo mesto za vas. 

Prepustite se vrhunskim ukusinma i uživajte u najboljoj ponudi, a mi vam garantujemo da ćete ovožavati Mama's bistro restoran.

 

MAMA'S BISTRO ADRESA


Elegantni restoran Mama's bistro nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je Topličin venac 6, Beograd. 

 

MAMA'S BISTRO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Mama's bistro, kontaktirajte nas na 062/262-212 kako bismo vam rezervisali najbollje mesto.

 

 

Slike Restoran Mama's bistro

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Mama's bistro

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 7 =
(2) Komentara
Ne bitno
Ne bitno
Ambijent je sjajan, hostese tu i tamo, cene katastrofa visoke. Pivo od 0,33 je skoro 800 dinara, flašica Rose od 0,33 je 300 i kusur dinara... Dođete da poslušate muziku, i ne možete da popijete piće ukoliko ste prosečan građanin koji je navikao da pivo plati najviše 200 dinara.
17.06.2021.
Nikolina
Nikolina
Ovo je jedan od novijih najlepših restorana u Beogradu! Topla preporuka!
03.09.2020.