Restoran Paprika
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Paprika

Rezervacija Restoran Paprika

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

ADRESA: Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad

INFO&REZ: 062/780-100

Restoran Paprika – moderno uređen sa kapacitetom 100 sedišta u zatvorenom i 50 sedišta na otvorenom u predivnoj bašti na veoma atraktivnoj lokaciji. Tu je takođe i izdvojena VIP sala do 18 sedišta za porodična okuljanja, proslave i poslovne sastanke, sa specijalitetima mediteransko egzotične kuhinje satkane od raznih pasti, riže, nudla, pizza, ribe i mesa.

Restoran Paprika pormerio je granice i postavio standarde pratećih modernih trendova, i od skoro je u svoju veoma bogatu gastro ponudu uneo FONDUE I RACLETTE, noviji način pripeme jela. Sa društvom i uz malu pomoć ljubaznog osoblja pripremite sami specijalitete i ponosno pokažite svoja kulinarskla umeća.

Pustite čaroliju ukusa da Vas odvede u nesvakidašnju avanturu, da prevaziđete gastronomske granice, da povežete neraskidiv sklad vina i hrane kroz degustacioni meni restorana Paprika, koji vrhunska vina spaja sa vrhunskim specijalitetima sa raznih podneblja.

Četvrtkom, petkom i subotom u restoranu Paprika možete uživati u pažljivo odabranom muzičkom programu, sa ukrašenim sadržajem za svačiji ukus, latino, jazz...

Dobrodošli!

Slike Restoran Paprika

ADRESA Restoran Paprika

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 3 =
(1) Komentara
Marko

Marko

Moj omiljeni restoran u Novom Sadu!
16.06.2017. by Marko