Restoran Salaš 034
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Salaš 034

Rezervacija Restoran Salaš 034

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sinđelićeva 34, Zemun, Gardoš

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU SALAŠ 034

Restoran Salaš 034 je mesto koje možete posetiti sami, ili sa društvom. Mesto gde možete popiti kafu, ručati sa kolegama, ili večerati sa porodicom i prijateljima.

Restoran Salaš 034, uređen nalik na vojvođanske salaše na šarmantnoj zemunskoj kaldrmi, uz svežinu šumadijskog vazduha i rose gružanskog jezera, sigurno će otvoriti vaš apetit. Ako tome dodamo pogled na Dunav i Banat, duh starih beogradskih kafana, toplu atmosferu i miris domaće štrudle sa makom, naslućujete, gastronomska avantura je neizbežna!

Detalji iz šumovite i valovite Srbije zavode na svakom koraku, a tako poznati nazivi jela mame osmeh čim otvorite jelovnik. Predusretljivo osoblje ubedljivo će predstaviti ponudu koja itekako ima čime da se pohvali: od dimljenih butkica i sveže rečne ribe, preko sočnih specijaliteta kuće, do slasnih knedli sa šljivama…

Spremanje hrane je poseban deo srpske tradicije. Nastala mešanjem različitih nacionalnih i kulturnih uticaja, predstavlja raznovrsne namirnice, možda čak i kombinaciju grčke, bugarske, turske i mađarske kuhinje. Ipak, iako nekada jela imaju iste sastojke kao ona iz kuhinja ovih naroda, u Srbiji su ona poprimila nešto što ih čini različitim i posebnim. Zato je srpsku tradicionalnu kuhinju i njene specijalitete zaista teško opisati – za neke ni ne postoji naziv u drugim jezicima.

"Nešto što je naše. Ono čega se sećamo, što nam je u duši. Recepti koje su naše bake i mame nama spremale i što nosimo u srcu od detinjstva…da se ne zaboravi!" - pozivnica je za Salaš 034.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Salaš 034:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Salaš 034:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card se koriste u restoranu Salaš 034.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Salaš 034.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Salaš 034: 062/262-212 

Slike Restoran Salaš 034

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Salaš 034

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u beogradu u ovom restoranu
15.11.2019.