Restoran Salaš 034
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Salaš 034

Rezervacija Restoran Salaš 034

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sinđelićeva 34, Zemun, Gardoš

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU SALAŠ 034

Restoran Salaš 034 je mesto koje možete posetiti sami, ili sa društvom. Mesto gde možete popiti kafu, ručati sa kolegama, ili večerati sa porodicom i prijateljima.

Restoran Salaš 034, uređen nalik na vojvođanske salaše na šarmantnoj zemunskoj kaldrmi, uz svežinu šumadijskog vazduha i rose gružanskog jezera, sigurno će otvoriti vaš apetit. Ako tome dodamo pogled na Dunav i Banat, duh starih beogradskih kafana, toplu atmosferu i miris domaće štrudle sa makom, naslućujete, gastronomska avantura je neizbežna!

Detalji iz šumovite i valovite Srbije zavode na svakom koraku, a tako poznati nazivi jela mame osmeh čim otvorite jelovnik. Predusretljivo osoblje ubedljivo će predstaviti ponudu koja itekako ima čime da se pohvali: od dimljenih butkica i sveže rečne ribe, preko sočnih specijaliteta kuće, do slasnih knedli sa šljivama…

Spremanje hrane je poseban deo srpske tradicije. Nastala mešanjem različitih nacionalnih i kulturnih uticaja, predstavlja raznovrsne namirnice, možda čak i kombinaciju grčke, bugarske, turske i mađarske kuhinje. Ipak, iako nekada jela imaju iste sastojke kao ona iz kuhinja ovih naroda, u Srbiji su ona poprimila nešto što ih čini različitim i posebnim. Zato je srpsku tradicionalnu kuhinju i njene specijalitete zaista teško opisati – za neke ni ne postoji naziv u drugim jezicima.

"Nešto što je naše. Ono čega se sećamo, što nam je u duši. Recepti koje su naše bake i mame nama spremale i što nosimo u srcu od detinjstva…da se ne zaboravi!" - pozivnica je za Salaš 034.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Salaš 034:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Salaš 034:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card se koriste u restoranu Salaš 034.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Salaš 034.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Salaš 034: 062/262-212 

Slike Restoran Salaš 034

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Salaš 034

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 7 =
(1) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u beogradu u ovom restoranu
15.11.2019.