Restoran Stari Beograd
- Rezervacije: 062-262-212
(6)

Program Restoran Stari Beograd

Rezervacija Restoran Stari Beograd

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Danila 4, Beograd, Palilula

Vidi na mapi

Radno vreme

Ponedeljak, utorak i sreda od 09:23h Cetvrtak, petak i subota 09:01h

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

120 ljudi

ADRESA: Kneza Danila 4, Beograd.

INFO&REZ: 062/262-212

Restoran Stari Beograd nalazi se na adresi ulice Kneza Danila broj 4, u Beogradu, na teritoriji opštine Palilula. Već 40 godina na istom mestu, ovaj restoran svakodnevno privlači velik broj sugrađana, starijih i mlađih generacija, velikih ljubitelja kvalitetne domaće kuhinje.

Restoran sa izuzetno dugačkom tradicijom, nedavno renoviran, pruža Vam mogućnost da uživate u prijatnom ambijentu koji odiše pozitivnom energijom. Savršen za prijatne trenutke u društvu Vama dragih ljudi i skrovito mesto idealno za porodične ručkove. Rustični enterijer restorana uneće dozu topline u Vašu svakodnevicu, sa zidovima od bagremovog drveta koji daju dozu elegancije i šarma upotpunjenim slikama starog Beograda koje je restoran dobio na poklon.

Sa puno umeća i ljubavi spremamo bogatu paletu jela domaće kuhinje za naše goste, po proverenim starim recepturama. Pažljivo birani sastojci majstora domaće kuhinje daju našim domaćim jelima neodoljiv i prepoznatljiv ukus. Perfektno poslužena i aranžirana hrana sa našeg menija zagolicaće Vam maštu, a ljubazno osoblje restorana Stari Beograd će Vam srdačno dati preporuku nekih od najboljih vina iz naše ponude.

Kapacitet restorana je 40 sediša, sa terasom ispod loze koja je previđena za 120 osoba. Izvrsni muzičari će se pobrinuti za Vaše dobro raspoloženje četvrtkom, petkom i subotom, i svojim umećem podići atmosferu i pomoći da pustite sve probleme i obaveze na kratko. Najbolji orkestri u gradu, starogradska muzika i tematske večeri zaslužni su za sve veći broj gostiju koje svake nedelje dočekujemo.

90 metara od restorana nalazi se veliki parking sa preko 300 mesta uz neograničenu vremensku zonu za Vaša vozila, čini Vaš boravak u restoranu Stari Beograd nije uslovljen.

Iznenadite Vama drage ljude, rezervišite mesto za Vas i njih i uživajte u prelepom i prijatnom ambijentu restorana Stari Beograd.

Mnogo je restorana u Beogradu koji će Vas privući svojim šarmom, ali samo jedan sa starogradskom muzikom, domaćim jelima i tradicijom postojanja 4 decenije dugom, restoran Stari Beograd. Vaš idealan izbor za porodične i poslovne ručkove i sastanke u bilo koje doba.

Dobrodošli.

Slike Restoran Stari Beograd

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Stari Beograd

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(6) Komentara
Aleksandar
Aleksandar
Upravo zovemo Komunalnu inspekciju da izadje na teren radi nesnosne buke koja dolazi iz restorana i onemogućava normalno funkcionisanje života u stanovima.
28.05.2020.
Marica
Marica
Stara ogromnu buku u celom stambenom bloku,desetina puta prijavljivan komunalbnoj policiji koja nr reaguje
28.05.2020.
Katarina
Katarina
Divan restoran, stvarno ga obožavam! Cene su skroz korektne..baš ga treba obići
23.05.2019.
Marko
Marko
Ambijent fenomenalan!
22.05.2019.
Konstantin
Konstantin
Nikad bolji provod, preporucujem svima!
10.08.2018.
Stari Beograd
Stari Beograd
Rodjeni sam beogradjanin i dugo godina vec dolayim u ovaj restoran. Energija je ista, kuhinja je odlicna, sve pohvale!
30.05.2017.
Sve ponude Nova godina