Restoran Trem
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Trem

Rezervacija Restoran Trem

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Pilota Mihajla Petrovica 75, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

100 osoba

→ O RESTORANU TREM

 

Ušuškan i zaklonjen od bučne gužve i saobraćaja, u mirnom kraju, u ulici Pilota Mihajla Petrovića 75, nalazi se pravo mesto za uživanje u dobrom zalogaju - restoran Trem. Lako ćete ga pronaći, jer je na veoma dostupnoj lokaciji.

Svoju tradiciju izgradio je na specijalnoj pažnji posvećenoj čuvanju i pripremanju hrane kao i stalnom održavanju nivoa kvaliteta, kako bi svi posetioci bili zadovoljni. Kvalitetna i bogata jela domaće kuhinje sa posebnom pažnjom spremljena su od strane veštih majstora kulinarstva, koji ih spravljaju ne samo sa vrhunskim umećem, već i sa ljubavlju. To će svako ko dođe u ovaj restoran i potvrditi.

Bogata i kvalitetna domaća kuhinja sa velikim izborom specijaliteta sa roštilja na ćumur zadovoljiće sva vaša čula. Očekuju vas i specijaliteti internacionalne kuhinje. Najfinije namirnice sa ljubavlju i pažnjom vešti majstori kulinarstva pretvaraju u izvrsna jela. Posebno se izdvaja specijalitet kuće T-bone stejk, koji je možda i najbolji u gradu. Naravno, možete d auživate i u kreativnim desertima, kao i u kvalitetnom piću.

U večernjim satima subotom, uz dobar zalogaj i čaše vina, zabavljaće vas i akustični bend uživo, svirajući hitove starogradske, kafanske i domaće zabavne muzike, za potuni užitak.

Restoran trem ima i baštu i terasu, na kojoj možete da uživate, posebno u toplim letnjim noćima.

Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju, dođite i uverite se sami zašto je restoran Trem mesto gde se uživa u dobroj hrani, ali i atmosferi!

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Trem:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Trem:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Trem: 062/262-212

 

 

Slike Restoran Trem

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Trem

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 8 =
(0) Komentara