Preporučeni apartmani

50.00 €
Adresa 1
28 m2 1 soba 2 kreveta

Svi apartmani

50.00 €
Adresa 1
28 m2 1 soba 2 kreveta

Tražite stan na danili vas interesuju apartmani Beograd za iznajmljivanje na kraći ili duži vremenski period? Pogledajte i istražite našu impresivnu ponudu apartmanskog smeštaja u srpskoj prestonici. Naši apartmani Beogradnalaze se u različitim delovima grada, uključujući: uži centar, Dorćol, Savski venac, Belvil, Novi Beograd, Vračar, Zemun, Palilulu, Zvezdaru, Dedinje, Voždovac, Banovo brdo i druge popularne beogradske četvrti.

Veliki izbor smeštaja u našoj ponudi omogućava da pronađete stan na dan odnosno apartman u Beograduu skladu sa vašim željama i potrebama. Naši apartmani Beogradnalaze se na različitim lokacijama, različite su strukture, nivoa opremljenosti i luksuza, kao i cenovne kategorije.

Napredna i jednostavna pretraga pomoći će vam da brzo i lako pronađete savršen apartman za vaš boravak. Uz pomoć ponuđenih filtera, apartmani Beograd će biti izlistani prema vašim preferencijama i željama.

Kada odaberite željeni apartman, jednim klikom ga možete rezervisati ili proveriti njegovu dostupnost. Odgovor će vam biti poslat u najkraćem roku. Naši apartmani Beograd su idealan izbor za savršen odmor u kome ćete istinski uživati.

APARTMANI BEOGRAD

Ukoliko vas interesuju apartmani Beogradkoje možete iznajmiti na dan, dva, tri ili duže, u našoj ponudi ćete ih sasvim sigurno pronaći. Naši klimatizovani apartmani, opremljeni su posteljinom, peškirima, bežičnim internetom i kablovskom televizijom, a veoma često i brojnim dodatnim sadržajima, koji će učiniti da tokom boravka uživate u komforu, udobnosti, a neretko i pravom luksuzu.

Apartmani Beograd,kao vid smeštaja tokom boravka u našem prelepom gradu, pružaju visok kvalitet usluge po drastično nižim cenama od hotela. Obezbeđuju privatnost i komoditet, kao i osećaj da ste u sopstvenom domu.

U apartmanu možete da boravite sami, sa još jednom ili nekoliko osoba, u zavisnosti od veličine i strukture datog apartmana.

U ponudi su: studio apartmani, jednosobni, dvosobni… pa, čak i petosobni apartmani i vile.

STAN NA DAN BEOGRAD

Stan na dan Beogradpraktično označava isto što i pojam apartmani Beograd, sa tom razlikom što ih na taj način, možda, češće pretražuju gosti koji žele da rezervišu smeštaj samo na jedan dan tj jednu noć.

Stan na danoznačava sistem izdavanja stanova/apartmana, najčešće u stambenim zgradama, prilagođen kratkoročnom najmu. Ovakva vrsta rentiranja smeštaja doživela je pravu ekspanziju u celom svetu, a ista situacija je i u Beogradu.

Stan na dan ili apartmani Beogradpostali su najpopularniji vid smeštaja među posetiocima koji u Beograd dolaze turistički, poslovno ili žele da iznajme stan na dan iz romantičnih razloga.