Splav Pristan
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Splav Pristan

Rezervacija Splav Pristan

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Tadeusa Koscuska 63, 25Maj

Vidi na mapi

Muzika

Rnb

Svim ljubiteljima Rnb melodija i prijatne atmosfere, predstavljamo splav Pristan koji će sigurno zadovoljiti sve vaše kriterijume. Ako volite opuštenu atmosferu, magičan ambijent i dobru zabavu, ovo će postati vaše novo omiljeno mesto za izlazak. 

 

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

 

Splav Pristan predstavlja vam novu sezonu prepunu iznenađenja u kojima ćete sa ljubavlju uživati. Smešten u najlepšem delu Beograda, splav Pristan krasi čuveni 25. maj odakle pruža svoje najlepše zvuke Rnb hitova, gde imate priliku da se kvalitetno provedete.

Očekuje vas prelepo ukrašen ambijent koji je prosto savršen za tople letnje noći, ispijanje koktela i uživanje u muzici. 

Imaćete priliku da gledate najlepši izlazak i zalazak sunca u Beogradu, uz sav taj magičan enterijer koji mami uzdahe. Splav Pristan radi svako dana, svih 7 dana u nedelji i priuštiće vam specijalne trenutke.

Za one željne zabave i uživanja, splav Pristan biće vaše omiljeno mesto za sve prilike!

 

 

SPLAV PRISTAN ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, splav Pristan nalazi se na adresi Tadeusa Koscuska 63, 25. Maj.

 

SPLAV PRISTAN KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite splav Pristan, možete kontaktirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) a mi ćemo rezervisati mesto za vas.

 

Slike Splav Pristan

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Splav Pristan

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 6 =
(1) Komentara
Sonja
Sonja
Jedva čekam novu sezonu!
28.04.2021.