Splav Pristan
- Rezervacije: 062-262-212
(4)

Program Splav Pristan

Rezervacija Splav Pristan

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Tadeusa Koscuska 63, 25Maj

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 04:00

Muzika

Rnb, Hip Hop, Trap

Svim ljubiteljima kvalitetne muzike i prijatne atmosfere, predstavljamo splav Pristan koji će sigurno zadovoljiti sve vaše kriterijume po pitanju izlazaka ovog leta. Ako volite dobar provod, opuštenu atmosferu, magičan ambijent i dobru zabavu, ovo će postati vaše novo omiljeno mesto za najbolje letnje večeri.

 

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

 

 

Splav Pristan Beograd predstavlja vam novu sezonu prepunu iznenađenja u kojima ćete sa ljubavlju uživati. Smešten u najlepšem delu Beograda, splav Pristan krasi čuveni 25. maj odakle pruža svoje najlepše zvuke Rnb hitova, gde imate priliku da se kvalitetno provedete sa svojom ekipom. Splav Pristan definitivno važi za jedan od najboljih mesta za izlazak na reci, u šta ćete se uveriti već nakon prve posete.

Splav Pristan karakteriše autentičan ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kako zbog sitnica koje krase ovaj prostor, tako i zbog boja koje se savršeno uklapaju i čine splav Pristan toliko interesantnim. Kao i predhodnih sezona, očekujte kvalitetan provod koji će biti i više nego zanimljiv i prepun iznenađenja.

 

 

Sigurni smo da će ova sezona obeležiti noćni život Beograda i da ćete na pravi način uživati u svemu što sledi na splavu Pristan. Spremite se prave tropske letnje noći, ispijanje koktela i uživanje u muzici koja vam splav Pristan priprema. Za one željne zabave i uživanja, splav Pristan biće vaše omiljeno mesto za sve prilike!

 

SPLAV PRISTAN ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, splav Pristan nalazi se na adresi Tadeuša Košćuška 63, 25. Maj - Beograd.

 

SPLAV PRISTAN KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite splav Pristan, možete kontaktirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste rezervisali mesto za vas.

 

 

SPLAV PRISTAN MAPA
 

Slike Splav Pristan

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Pristan

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
baccaratcommunity
baccaratcommunity
I've been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, baccaratcommunity and I'm really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D
17.08.2022.
Janko
Janko
Smece od splava zbog kog okolina ne moze da spava.
13.07.2022.
Darko
Darko
Kažu da se sprema ludilo ovog leta! Jedva čekamoooooo
06.05.2022.
Sonja
Sonja
Jedva čekam novu sezonu!
28.04.2021.