Baraka bašta
- Rezervacije: 062-262-212
(9)

Program Baraka bašta

rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
Online rezervacije

Rezervacija Baraka bašta

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 13, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

21:00-03:00

Muzika

Muzika uživo

Ako ste do sada posetili dobro poznato mesto Baraka bar, onda ćete još više biti oduševljeni činjenicom da postoji i letnja Baraka bašta za vrhunski provod na kakav ste navikli. Baraka bašta biće mesto autentičnog provoda kakav je i u Baraka baru u zamskoj sezoni, ali uz pravi letnji vajb i kvalitetne večeri ispunjene odličnom atmosferom.

Baraka bar poznat je na daleko po dobrom, ali i jedinstvenom provodu kakav se retko gde može doživeti, zato je nastala i Baraka bašta, kako biste na isti način uživali tokom celog leta.

 

BARAKA BASTA BEOGRAD

 

Baraka bašta Beograd priuštiće vam i više od dobrog provoda u letnjoj sezoni. Ono što karakterije Baraka baštu jeste elegancija i sofisticirani stil, kao što je slučaj i sa zimskom Barakom. Baraka je koncept poznat za ljubitelje izlazaka sa stilom, zato dođite i uverite se da će Baraka bašta biti pravi odabir za vas tokom vrelog leta.

Očekujte sjajan provod, odlične bendove i dinamiku večeri koja će biti na visokom nivou. Za potpuni užitak u večeri, Baraka bašta ponudiće vam fenomenalan A la carte meni gde će se naći za svakoga po nešto. 

Osetite sve letnje vibracije u Baraka bašti koja vam obećava izuzetan provod svakog vikenda kao i mnoštvo iznenađenja koje pripremaju za sve svoje goste. Neka ovo leto bude najbolje do sada uz Baraka bašta koncept koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 

BARAKA BASTA ADRESA

Kao i Baraka bar, i Baraka bašta nalazi se na istoj lokaciji ali pod otvorenim nebom, a adresa je Karađorđeva 13, Beograd. 

 

BARAKA BASTA KONTAKT

Ukoliko želite da posetite vrhunsko mesto u Beogradu, Baraka bašta biće osličan odabir za izlazak sa stilom, a rezervacije su moguće putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

BARAKA BAŠTA MAPA PROSTORA

 

Slike Baraka bašta

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Baraka bašta

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(9) Komentara
miklas
miklas
In dordle is a fantastic game to have on hand when you're feeling depressed, exhausted, or simply need a small reminder that life is wonderful!
13.10.2022.
OKBET
OKBET
check this OKBet
12.10.2022.
killersmile
killersmile
Click here
12.08.2022.
Killersmile
Killersmile
Great site i love it keep posting more! Click here
12.08.2022.
Ratka
Ratka
Joj što su me dobro isprašili, ići ću ponovo! Njihovi premium kondomi su zbilja ugodni. Hvala Dragoslavu!
05.07.2022.
miklas
miklas
Join me in the exciting environment of the poppy playtime. This game is widely played, and joining this community is quite simple.
23.06.2022.
miklas
miklas
Playing poppy playtime is something I encourage. This is an excellent game for de-stressing and relaxing.
23.06.2022.
Anna Rose
Anna Rose
Game mahjong online (Mahjongg, Mahjong Solitaire, or Shanghai Solitaire) uses 144 tiles. When you start the game, these tiles are placed in a four-player pattern. You cannot see cells that are hidden below other cells. You must remove the upper tiles and reveal the tiles below. You can only match two identical empty cells. A free tile is a tile that is open and unbound to its left or right. Once you remove all pairs of tiles from the board, you win the game. Many bricks look similar, but they have slight differences. So you need to have a sharp mind and focus on the differences to find the identical bricks.
23.06.2022.
Suzana
Suzana
Joj, ovo je sjajno!!! Jedva čekam otvaranje!
26.05.2022.