Splav Lasta
- Rezervacije: 062/262-212
(13)

Program Splav Lasta

Rezervacija Splav Lasta

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

ADRESA: Sajamski kej bb, Beograd.

Ukoliko ste spremni za akciju četiri radna dana nedeljno, onda je Splav Lasta pravo mesto za Vas! Petkom I subotom za Vas će se puštati house muzika, nedeljom je matine, a ludi četvrtak mash up.

Zajedno sa klubom “Brankow”, “Mladost”, “Ludost”, Splav Lasta čini noćni život Beograda prefinjenim. Ono što ovaj splav izdvaja od ostalih je kvalitetna DJ muzika koja se ovde sluša. Miljenici elektronske muzike ovde provode najbolje noći I potpuno se prepuste muzici , đuskaju I uživaju.

Kvalitetna elektronska muzika sa akcentom na deep I disco house melodije. Veliki I značajan broj domaćih I stranih di džejeva veseli goste ovog splava. Pored naših najlepših Beograđanki, na ovom mestu možete naleteti na razne poznate ličnosti, kao što su Nikolina Pišek, Prljavi inspector Blaža, Milana Stankovića, kao I veliki broj sportista, manekenki I ostalih muzičara.

Nalazi se na sledećoj adresi: Sajamski kej, bez broja, kod Beogradskog sajma. A uz ludu I pozitivnu muziku možete đuskati do 6 sati ujutru. Obavezno rezervišite svoje mesto na Splavu Lasta zato što broji oko 500 ljudi, a I nije dovoljno samo rezervisati već I pojaviti se na vreme. Jer lako neko može da dođe pre Vas I da zauzme mesto.

Naravno, prednost ovog splava je u tome što ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, ne treba da brinete o parkingu, jer se parking nalazi neposredno blizu Splava Lasta!

Slike Splav Lasta

ADRESA Splav Lasta

Nova Godina - Splav Lasta - Docek 2018

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Srpska Nova Godina - Splav Lasta - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(13) Komentara
Splav Lasta

Splav Lasta

Splav Lasta je ubedljivo najbolji urbani splav u Beogradu sa super elektronskom muzikom i najboljim beogradskim disk dzokejima.
24.08.2017. by Splav Lasta
Splav Lasta

Splav Lasta

Splav Lasta je loodilo mesto. Steta što leto kratko traje ;)
18.08.2017. by Splav Lasta
Splav Lasta

Splav Lasta

Splav Lasta je najurbaniji splav sa house and rnb muzikom u Beogradu. Lasta splav je vec poznat po dobrim cicama. Lastavicama ;) bravo Splav Lasta.
17.08.2017. by Splav Lasta
Miroslav

Miroslav

Najbolji rnb u gradu je upravo ovde!
25.05.2017. by Miroslav
Čarobno!!!!

Čarobno!!!!

Oduševljena sam sa matine nedeljom na splavu, jedva čekam opet da krene!
23.05.2017. by Čarobno!!!!
Mina

Mina

Splav Lasta je sa ukusom dizajniran splav sa najbolom elektronskom muzikom u Beogradu. Splav Lasta za rezidenta ima Dj Pepea i ozbiljan line up sa najboljim beogradskim disk dzokejima.
16.05.2017. by Mina
Splav Lasta

Splav Lasta

Ovaj splav koji se nalazi blizu autobuske stanice Lasta, sa strane Save gde se gradi Beograd na vodi je kultni splav sa extremno dobrom muzikom. Splav Lasta je mesto koje bi smo preporucili urbanim ljudima i strancima koji gostuju u Beogradu.
15.05.2017. by Splav Lasta
John Tailor

John Tailor

Great summer club on the river. Dj saved my life. And chikitas are amazing. Must see in Belgrade. Night life 5 star club. Just book your table in advance becouse its always full. See you there soon.
13.05.2017. by John Tailor
Maki Splav Laki

Maki Splav Laki

Splav Lasta je VIP. Splav Lasta je In. Spla Lasta je mesto dobre energije. Jedva cekam da se otvori. Party time!!!
11.05.2017. by Maki Splav Laki
Anita Beograd

Anita Beograd

Lasta je po mom misljenju najbolji splav u Beogradu. Splav Lasta mi se bas bas dopada. Ljubim.
08.05.2017. by Anita Beograd
Bojan

Bojan

Najbolje matine
08.05.2017. by Bojan
Mila

Mila

Odusevila sam se splavom. Bravo!
08.05.2017. by Mila
Splav Lasta

Splav Lasta

High five!
20.11.2016. by Splav Lasta