Doček nove godine 2018

Muzika: Nikola Đokić & Medino bend

Piće: Neograničeno

Hrana: Neograničeno

Cena: Od 35€

Muzika: Get Lucky bend

Piće: Neograničeno

Hrana: Neograničeno

Cena: Od 35€

Kontakt: 062/780-600

Uputstvo - Kako da izaberete- gde za doček Nove 2018. Godine?

 

Kako bi odlučili, prvo pitanje na koje trebate da zaokružite tačan odgovor:

A) Novu 2018. godinu čekam kod kuće

B) Novu 2018. godinu čekam van kućeAko čekate Novu godinu kod kuće sigurni smo da ćete imati divnu trpezu sa raznim novogodišnjim djakonijama, toplinu porodične atmosfere i super filmski i muzički program na TV-u. Još ako pozovete prijatelje koje volite uzivaćete čak I više, a kada gosti odu nećete morati ni od kuda da se vraćate već da legnete I lepo se naspavate. Predlažemo vam da već 01.01.2018.godine posetite Ulicu otvorenog Srca, prošetate po Adi Ciganliji ili na nekom drugom mestu koje je lepo u prvom danu Nove godine.


Ako se ipak odlučite da Doček Nove 2018. Godine provedete van kuće želimo da vam damo nekoliko sugestija I odgovorimo na pitanje, gde za novu 2018 godinu:


1. Doček Nove godine kod prijatelja ili porodična poseta

Savetujemo da idete samo kod onih prijatelja sa kojima ćete stvarno uživati. Treba odbiti one kod kojih je ovo napor a ne zadovoljstvo. Izgovora je mnogo I imajte u vidu staru izreku da kako vam Nova godina počne takva će I biti. Važno je da se konsultujete sa domaćinom I da podelite poslove I nabavke kako bi sve proteklo u najboljem redu. Običaj je da se svima kupuju pokloni u skladu sa vašim mogućnostima.2. Doček Nove godine na Trgu


Dobra stvar kod dočeka na trgu je što je besplatan, a nudi bogati program gde će nastupati: Bajaga I instruktori, Aca Lukas, Tropiko bend, Plavi orkestar, Saša Kovačević ali I mnogi drugi izvođači. Ono što je izvesno da će Beograd za Novu godinu biti okićen I osvetljen kao nikada do sada a u ponoć se očekuje vatromet koji će biti 5 puta veći I jači nego onaj prethodne godine. Doček Nove godine na trgu posetiće široke narodne mase iz celog regiona a očekuje se veliki broj gostiju iz Slovenije, Bugarske, Hrvatske, Makedonije I iz drugih zemalja. Organi reda će biti posebno aktivni da sačuvaju bezbednost u najludjoj noći zbog pojačanih rizika kod javnih okupljanja, osoba u alkoholisanom stanju I slično. Beograd će ove Nove godine pokazati da je metropola!


3. Doček Nove 2018. u Restoranu


Nova godina u Beogradu je naširoko poznata po dočeku u beogradskim restoranima. Za docek gotovo svi restorani su popunjeni a ponuda je raznovrsna. Cene u restoranima se se kreću od 30 do 70 evra, sa kompletnom večerom I konzumacijom pića tokom cele večeri. Restorana je mnogo, ali ovo je zaista jedan od najlepših načina da dočekate Novu godinu. Za razliku od Dočeka na Trgu, Dočeka u klubovima ili na splavovima,doček Nove godine u restoranu nije za svakoga jer treba izdvojiti pozamašnu sumu, ali važno je da svaki gost ima svoje mesto za stolom, kompletnuvečeru I piće I dobru uslugu konobara. Na dočeku Nove godine u restoranu obično je klijentela koja je u proseku starija od 30 godina. Ako želite na doček u restoran , nemojte mnogo čekati jer se renomirani restorani obično popune medju prvima.


4. Doček Nove godine u klubu ili na splavu


Ovakav doček Nove godine je namenjen uglavno mladjima koji imaju od 18 do 30 godina ili se tako osećaju. Bilo da je u pitanju bend ili dj nastup, u klubovima se uz kartu obično dobija takozvana stojeća karta ali svaki klub ima mogućnost da uz doplatu rezervišete barski sto ili separe. Za doček Nove godine proverite reputaciju kluba, da li je zimski ili letnji I kakva je klijentela, kako bi ste izbegli eventualne neprijatnosti na dočeku Nove godine. Za doček u klubovima treba izdvojiti od 20 do 80 evra po osobi.5.
Doček Nove godine u kafani


Ako ste raspoloženi da boemski doček Nove godine, Beograd je pravo mesto za to. Kafana za doček Nove godine je uobičajeno povoljnija nego klub ili splav. Ako uživate da se veselite u atmosferi kariranih stoljnjaka, uz dobru muziku, kafana za doček 2018. je pravi izbor za vas. Klijentela u kafani je obično kao I u klubovima od 18 do 30 godina a cene za doček kreću se od 20 do 50 evra po osobi.


6. Nova Godina u Hotelu

 

Nova godina u hotelu predstavlja doček Nove godine koji ima ekskluzivni karakter sa one sa dubljim dzepom. Raspon cena kreće se od 50 do 150 evra. U boljim hotelima muzički program za Novu godinu je po pravilu ekskluzivan gde će vas, ako se odlučite za doček u hotelu, zabaljati neka od zvezda narodne ili zabavne muzike. Ako dolazite iz inostranstva u Beograd, doček u hotelu je zgodan jer u istom možete da odsednete.


7. Putovanje za Novu godinu


Ako se odlučite da putujete za Novu godinu, opcija je mnogo a možete ih pregledati na https://www.novagod.com/docek-nove-godine-beograd/putovanja/

Srećan Put!


Opcija je mnogo! Izaberi doček po svojoj meri!

 


O portalu


Portal kudaveceras.rs je portal Novagod grupacije, koja je osnovana 2004. godine, sa ciljem da promoviše mesta za doček Nove godine. I ove sezone predstaviće vam doček Nove 2018. godine! Naš portal nastojaće da vas uvede u doček Nove godine u Beogradu, ali i u novogodišnja putavanja i doček u klubu, restoranu, kafani, splavu ili hotelu.Novogodišnja napomena: Portal
www.kudaveceras.rs ne učestvuje u organizaciji dočeka Nove godine, već ima cilj da besplatno informiše posetioce o detaljima ponude za docek Nove 2018 godine. Samim tim želimo da se ogradimo od odgovornosti za istinitost podataka koje smo dobili od organizatora dočeka.

Nova Godina


Nova godina kuca na vratima! Docek Nove godine uvek je euforičan, a doček 2018. će biti nezaboravan. Ono što je važno za doček Nove godine jeste da je to praznik koji nije verskog karaktera i da se slavi svuda u svetu. To je jedan od najvećih događaja na svim kontinentima. Obeležavamo kraj jednog perioda i početak novog, pa se nadamo se da će vam doček 2018. godine biti poseban.


Doček Nove godine 2018


Uvek je u žiži interesovanja gde ko nastupa za doček Nove godine i koju proslavu izabrati:

- doček Nove godine na trgu;

- doček Nove u restoranu;

- doček Nove 2018. godine u klubu ili na splavu;

- Nova godina u hotelu;

- doček Nove godine u metropolama Evrope;

- Nova 2018 godina u kafani i slično.


Šta god izabrali, izvesna je euforija za doček, ali i pre dočeka Nove godine. Tome doprinosi i potraga za poklonima, koje ćemo ostaviti dragim osobama ispod jelke. Zato ih kupite na vreme, kao i neizostavne novogodišnje čestitke.


Kakvo će vreme biti za Novu godinu?


Mnogi od nas priželjkuju snežnu idilu za doček i najluđu noć. Pošto Deda Mraz vozi sanke sa irvasima i donosi poklone, mališani širom sveta ga zamišljaju kako putuje dok pada sneg za docek Nove godine. I sama novogodišnja jelka deluje lepše kada napolju za Novu godinu veje sneg. Najlepše je kad pada u ponoć. Nadamo se da će i ove Nove 2018. godine na dočeku biti tako, pa da zapevamo: "Padaju, padaju sa neba bele zvezde...".


Kako je nekada Nova godina slavljena?


Interesantno je da je Nova godina nekada, ne tako davno, slavljena u proleće. To ima logike, jer je prestanak zime i početak proleća početak novog ciklusa. Ovakav doček Nove godine predstavlja paganski običaj.


Gde dočekati Novu godinu 2018. u Beogradu?


Kraj decembra u Beogradu je vreme kada doček Nove godine 2018. dolazi u fokus. Euforija dostiže vrhunac u novogodišnjoj noći, koju sa razlogom nazivamo "najluđa noć".


Kako da odlučite gde za Novu godinu?


Lako! Na našem portalu i portalima www.novagod.com i www.docek.rs pronaći ćete najbolje ponude za docek Nove 2018. u Beogradu. Uz samo pak klikova mišem doći ćete do najbolje ponude za doček, a Nova godina u Beogradu biće nezaboravna. Bilo da želite doček u klubu, restoranu, na splavu ili doček Nove 2018. u kafani ili na putovanju, na našim portalima dobićete sve korisne informacije.


Proslava Nove godine 2018. u Beogradu


Proslava Nove godine u prestoničkom gradu je uvek spektakularna! Naša preporuka na pitanje gde za Novu godinu bi definitivno bio Beograd. Provod za Novu godinu u klubu, kafani, restoranu, splavu i hotelu je uvek odličan izbor kada je doček u Beogradu u pitanju. Nećete pogrešiti, bez obzira da li je u pitanju docek Nove 2018. godine u Skadarliji ili je u pitanju doček 2018. godine na trgu u Beogradu ili drugi aranžmani. Nova godina u Beogradu ima posebnu čar!