Splav Pristan After
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Splav Pristan After

Rezervacija Splav Pristan After

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Tadeusa Koscuska 63, 25. Maj

Vidi na mapi

Radno vreme

Od 02:00

Muzika

Tech House, Rnb, Hip Hop,

Za sve one željne provoda u bilo koje dobra dana ili noći, upoznajte sjajni splav Pristan after gde vas očekuje vrhunska žurka sve dok imate energije. Sada već dobro poznati splav Pristan, priuštiće vam kao i uvek, autentične žurke prepune dobre energije i atmosfere, ali ovog puta od ranog jutra pa sve do popodneva. 

Ukoliko imate energije i želite da nastavite dalje nakon dobre žurke u gradu, splav Pristan after vam obećava odličan provod tokom cele sezone.

 

SPLAV PRISTAN AFTER BEOGRAD

 

 

Splav Pristan after Beograd je mesto koje je odavno falilo Beogradu, i to zbog svog koncepta koji već sada oduševljava sve klabere kojima je provoda nikad dosta. Na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu na 25. maju nalazi se splav Pristan after gde ćete imati priliku da uživate u čarobnom izlasku sunca i neodoljivom pogledu na reku koji će dodatno dati čar celom ovom konceptu.

After party je koncept "žurka posle žurke" i u ovom slučaju Pristan After obezbediće vam odličan party počev od 02:00 ujutru pa sve dok imate snage. :)

 

 

Uživaćete u sjajnim setovima popularnih DJ-eva kojima će vas kvalitetno razdrmati i držati na nogama sve do popodneva a u kombinaciji sa sjajnim koktelima, biće ovo pravo uživanje u svakom trenutku.

Sam ambijent splava Pristan after je pravi tropski i učiniće vam se kao da ste daleko negde na nekoj plažici dok ispijate osvežavajuća pića i slušate ekskluzivne setove odabranih DJ-eva.

Ono što je sigurni, jeste da vas očekuje uzbudljiva letnja sezona uz splav Pristan after koji vam sprema puno toga zanimljivog i najlepša jutra koja nećete zaboraviti.

 

SPLAV PRISTAN AFTER ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, splav Pristan after nalazi se na adresi Tadeuša Košćuška 63, 25. Maj - Beograd.

 

SPLAV PRISTAN AFTER KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite splav Pristan after, možete kontaktirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste rezervisali mesto za vas.

 

Slike Splav Pristan After

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Splav Pristan After

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara