Splav Pristan After
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Splav Pristan After

Rezervacija Splav Pristan After

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Tadeusa Koscuska 63, 25. Maj

Vidi na mapi

Radno vreme

Od 02:00

Muzika

Tech House, Rnb, Hip Hop,

Za sve one željne provoda u bilo koje dobra dana ili noći, upoznajte sjajni splav Pristan after gde vas očekuje vrhunska žurka sve dok imate energije. Sada već dobro poznati splav Pristan, priuštiće vam kao i uvek, autentične žurke prepune dobre energije i atmosfere, ali ovog puta od ranog jutra pa sve do popodneva. 

Ukoliko imate energije i želite da nastavite dalje nakon dobre žurke u gradu, splav Pristan after vam obećava odličan provod tokom cele sezone.

 

SPLAV PRISTAN AFTER BEOGRAD

 

 

Splav Pristan after Beograd je mesto koje je odavno falilo Beogradu, i to zbog svog koncepta koji već sada oduševljava sve klabere kojima je provoda nikad dosta. Na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu na 25. maju nalazi se splav Pristan after gde ćete imati priliku da uživate u čarobnom izlasku sunca i neodoljivom pogledu na reku koji će dodatno dati čar celom ovom konceptu.

After party je koncept "žurka posle žurke" i u ovom slučaju Pristan After obezbediće vam odličan party počev od 02:00 ujutru pa sve dok imate snage. :)

 

 

Uživaćete u sjajnim setovima popularnih DJ-eva kojima će vas kvalitetno razdrmati i držati na nogama sve do popodneva a u kombinaciji sa sjajnim koktelima, biće ovo pravo uživanje u svakom trenutku.

Sam ambijent splava Pristan after je pravi tropski i učiniće vam se kao da ste daleko negde na nekoj plažici dok ispijate osvežavajuća pića i slušate ekskluzivne setove odabranih DJ-eva.

Ono što je sigurni, jeste da vas očekuje uzbudljiva letnja sezona uz splav Pristan after koji vam sprema puno toga zanimljivog i najlepša jutra koja nećete zaboraviti.

 

SPLAV PRISTAN AFTER ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, splav Pristan after nalazi se na adresi Tadeuša Košćuška 63, 25. Maj - Beograd.

 

SPLAV PRISTAN AFTER KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite splav Pristan after, možete kontaktirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste rezervisali mesto za vas.

 

Slike Splav Pristan After

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Pristan After

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara