Splav Pristan Dan
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Splav Pristan Dan

Rezervacija Splav Pristan Dan

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Tadeusa Koscuska 63, 25Maj

Vidi na mapi

Za vrele letnje dane i uživanje u opuštajućim melodijama i letnjem povetarcu, posetite čuveni splav Pristan Dan koji će vam pružiti prave hedonističke trenutke tokom celog dana. Splav Pristan poznat je po vrhunskom i autentičnom provodu na reci, a ovog puta predstavljamo vam spalv Pristan Dan na istoj lokaciji, ali sa malo drugačijim konceptom,i to dnevnim. 

Sada možete od 10h do 22h uveće uživati u neodoljivom pogledu sa splava koji poseduje pravi tropski ambijent, uz prijatnu muziku i vrhunske gastronomske specijalitete koji će upotpuniti ovakvo uživanje.

 

SPLAV PRISTAN DAN BEOGRAD

  

Splav Pristan Dan je mesto gde ćete se kvalitetno zabaviti, ali i odmoriti jer sam pogled na reku nekako budi sva čula. Očekujte prijatnu atmostefu ispunjenu pozitivnom energijom, kao i odličnu muziku koja vam garantuje pravi letnji, lagani vajb. Da sve bude kako treba, u ponudi je hrana koja će vam pružiti pravu eksploziju ukusa i koja će zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju.

 

 

Ono što ne smete propustiti da probate, jesu kokteli koje će za vas pripremati vrhunski koktel majstori zato očekujte bogatu ponudu najboljih letnjih koktela koji će vas osvežiti.

Sve je osmišljeno u cilju poptunog uživanja tokom celog dana, nakon čega sledi autentičan party koji vam splav Pristan garantuje svake nedelje. 

 

 

SPLAV PRISTAN DAN ADRESA

Dobro poznati splav Pristan dan nalazi se na sjajnoj lokaciji, a u pitanju je adresa Tadeuša Košćuška 63, 25. Maj - Beograd.

 

 

SPLAV PRISTAN DAN KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajni splav Pristan Dan, možete rezervisati emsto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Splav Pristan Dan

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Pristan Dan

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara