Na Vodi Kafana
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Na Vodi Kafana

Rezervacija Na Vodi Kafana

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

ADRESA: Brodarska bb, Beograd.

Na Vodi Kafana nastavlja trend ludih žurki koje traju do zore i na kojima se provodite vrhunski igrajući uz najpopularniju muziku današnjice. Budite i ove godine deo žurki o kojima pričaju svi, budite deo savršenog provodu na vodi.

Trend premeštanja kafana na splavove i ludog kafanskog provoda na otvorenom u vreme vrelih dana je nešto što Beograđani obožavaju. Na Vodi Kafana je mesto na kome se na najbolji mogući način možete rashladiti u vrelim letnjim noćima pijući hladna pića i igrajući uz populranu muziku.

Na Vodi Kafana se nalazi na dobro poznatom mestu ljubitelja splavarskog provoda, na Savskom keju gde je otvorena leta 2014.godine nakon čega je za kratko vreme postala sinonim dobrog provoda, uživanja na vodi uz živu muziku i dobra pića.

Prijatan ambijent, pristupačne cene i lude žurke su samo neki od razloga zbog kojih Na Vodi Kafana treba da bude vaš izbor. Svakako lepe devojke, lagano obučene i preplanule, kao i zgodni momci su samo neki od razloga zašto trebate doći baš ovde.

Predlažemo da povedete prijatelje, nabacite osmeh, opuštenu garderobu i dođete, Na Vodi Kafana vas čeka da vam pruži pravi letnji boemski provod.

Ne čekajte, rezervišite svoja mesta na broj telefona 062-262-212.

Slike Na Vodi Kafana

ADRESA Na Vodi Kafana

Nova Godina - Na Vodi Kafana - Docek 2018

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Srpska Nova Godina - Na Vodi Kafana - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 8 =
(2) Komentara
Na Vodi Kafana

Na Vodi Kafana

Odlična kafana, lude žurke uvek. Uvek puno, pohvale!
08.06.2017. by Na Vodi Kafana
na vodi kafana mia

na vodi kafana mia

predobro mesto
25.05.2017. by na vodi kafana mia