Tanja Savić

(446)

TANJA SAVIĆ BIOGRAFIJA

 

Tanja Savić je srpska pop – folk pevačica rođena 20. marta 1985. godine u Radincu, naselju koje pripada gradu Smederevu. Njeni prvi muzički koraci su bili sa 8 godina kada je nastupala na festivalu Prvi glas Vojvodine sa pesmom Ječam žela i osvojila prvo mesto. Javnost ju je upoznala 2004. godine je učestvovala u prvoj sezoni muzičkog šou programa Zvezde Granda, gde je osvojila treće mesto i od produkcije dobila mogućnost da snimi studijski album, što je bila odskočna daska u njenoj karijeri.

2005. godine je objavila prvi album pod nazivom Tako mlada na kome je skoro svaka pesma postala hit. Sarađivala je sa Banetom Opačićem, Marinom Tucaković  i drugima. Album je proglašen za najprodavaniji album u 2005. godini.

Nakon prvog albuma usledio je veliki uspon u njenoj karijeri, učestvovala je na brojnim muzičkim festivalima gde je skoro uvek uspela da se plasira u Top 5 učesnika. Čak je sa kolegama snimila pesmu sa kojom su trebali da učestvuju na Beoviziji, ali zbog pritiska javnosti nisu se pojavili na ovom takmičenju.

 

Njenu najslušaniju pesmu možete poslušati na linku ispod: 
 

 

 

TANJA SAVIĆ NASTUPI

 

Tanja Savić nije imala toliko nastupa u beogradskim noćnim klubovima, jer se preselila u daleku Australiju gde i danas živi, ali povremeno posećuje i Srbiju. Klubovi gde je nastupala su: klub Teatro i splav River. Tanja Savić je veoma poželjan gost na svadbi ili venčanju kao i na ostalim privatnim i korporativnim proslavama.

 

TANJA SAVIĆ NOVA GODINA

 

Tanja Savić Nova godina jedan je od najtraženijih novogodišnjih nastupa popularnih pevača u regionu. Dobru reputaciju Tanja je izgradila odličnim vokalom, velikim hitovima i neodoljivom harizmom. Svi njeni nastupi u zemlji i inostranstvu odlično su posećeni, a posebno kada je Nova godina u pitanju jer je dobro poznato da veselja i pozitivne energije neće nedostajati.

Teško je pobrojati sve novogodišnje proslave koje je Tanja Savić učinila spektakularnim, pa ćemo pomenuti samo neke od njih: doček 2022. godine u klubu XO, repriza dočeka u Gotiku, nezaboravni doček 2010. u KPGT-u gde je nastupila sa Nikolom Rokvićem i Stevanom Anđelkovićem, dočeci u Beču, Kumanovu itd.

Ukoliko ste i vi ljubitelj Tanje Savić i želite da među prvima saznate gde će gostovati u najluđoj noći, kao i da nabavite karte na vreme, pratite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp). Za sva pitanja, rezervacije mesta i kupovinu karata, stojimo vam na raspolaganju.

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika: