Slađa Allegro

(15)

SLAĐA ALLEGRO BIOGRAFIJA

 

Slađana Vujičić poznatija kao Slađa Alegro je srpska pop – folk pevačica, koja se u javnosti prvi put pojavila 1999. godine kada je nastupala sa bendom Frenki. Samo dve godine kasnije je sa kolegama sa folklora osnovala bend Allegro. Prvi koraci Slađe Allegro sa bendom bili su po obrenovačkim kafićima i klubovima. Nakon veoma uspešnih nastupa u Obrenovcu, za njih se pročulo i u Beogradu gde su veliko interesovanje izrazili poznati beogradski klubovi

2005. godine izbacili su svoj prvi studijski album pod nazivom Pesme o nama sa kog se izdvojila pesma Živim za to, koja je i dan danas veliki hit. Dve godine kasnije izbacili su još jedan album, koji je ujedno i digao njihovo ime na visoku poziciju. 


I dalje su punili noćne klubove, kafane, kako u Srbiji tako i u regionu i Evropi, ujedno su bili veoma često gost po privatnim proslavama kao što su svadba i venčanje, privatne i korporativne proslave. Bili su veoma tražen bend, tako da su morali da prestanu da nastupaju na svadbama i drugim privatnim proslavama, jer su nastupi širom Evrope okupirali njihovo slobodno vreme.

U februaru 2016. godine Slađa je odlučila da napusti bend i da krene da gradi solo karijeru, samo nekoliko meseci kasnije izbacila je prvu solo pesmu pod nazivom Jelen koja je postala veoma popularna. Odmah nakon toga usledilo je još par singlova koji su postali hitovi.  

Jednu od najpopularnijih pesama Slađe Allegro možete poslušati na linku ispod:

 

SLAĐA ALLEGRO NASTUPI

 

Slađa Allegro je veoma tražena pevačica za svadbe i venčanja, kao i ostale privatne i korporativne proslave. Slađa je vrlo čest gost na beogradskim splavovima i kafanama, a neki od njih su: splav Kartel, splav River, kafana Tarapana, Na vodi kafana i mnogi drugi.

 

 

KONTAKT

Ako ste zainteresovani da rezervišete nastup velike zvezde ili benda da vam ulepša vaš svečani dan, možete to učiniti pozivom na broj telefona 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp) 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Peđa Medenica
Ocene korisnika: