Peđa Medenica

(17)

PEĐA MEDENICA BIOGRAFIJA

 

Predrag Peđa Medenica je srpski pop – folk pevač, kompozitor i tekstopisac, prepoznatljiv po pesmama Imam ljubav, Dođeš mi u san, Čisto da znaš i mnoge druge. Rođen je 27. juna 1980. godine u Prištini, a danas živi u Bačkoj Palanci sa suprugom Jovanom i sinom Dušanom.

 

Muzikom je počeo da se bavi 2000. godine, uglavnom je nastupao u kafićima, restoranima i klubovima i ujedno pisao tekstove za druge izvođače. Kada je izbacio prvu pesmu pod nazivom Imam ljubav na YouTube, svi su bili oduševljeni pesmom, ali niko nije znao ko je Peđa Medenica. Tek tada se pročulo za njega, pa su usledili brojni nastupi po Srbiji, a kasnije i po celom svetu. Do 2017. godine je izbacio još nekoliko singlova, a u avgustu te godine je snimio pesmu sa Amadeus Bendom pod nazivom Ne verujem ja koja je postala hit.

 

 

PEĐA MEDENICA DISKOGRAFIJA

 

U dosadašnjoj karijeri je izbacio jedan album i nekoliko singlova. A to su:

 • Albumi: 
  • Bivši čovek (2016)
 • Singlovi: 
  • Neka boli
  • Čisto da znaš
  • Ne traži me
  • Ne verujem
  • Mesec dana

 

Njegovu najpopularniju pesmu možete poslušati na linku ispod: 
 


PEĐA MEDENICA NASTUPI

 

Peđa Medenica iza sebe ima veliki broj nastupa kako po noćnim klubovima, tako i po privatnim proslavama kao što je svadba i venčanje i druge vrste proslava. U Beogradu je nastupao po splavovima, kafanama i noćnim klubovima, a neki od tih su: Gradska Kafana, splav Kartel, Na Vodi Kafana i drugi.

 

Za doček Nove godine Peđa je nastupao u Beogradu u eksluzivnom event centru Stadion Hall zajedno sa popularnom Katarinom Grujić.

 

 

KONTAKT:

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika: