Aleksandra Marjanović

(1)

Aleksandra Marjanović Biografija

 

Aleksandra Marjanović rođena je 1992. godine u Šidu i javnosti je postala poznata nakon drugog učešća u Zvezdama Granda 2016 godine gde je dospela skoro do samog kraja. Vrlo harizmatičnog stasa i glasa polako osvaja publiku koja jedva čeka da je čuje u beogradskim klubovima.

Pored pevanja, posebno uživa u šminkanju i kako kaže, pored pevanja to je njena druga ljubav. Njen fantastični vokal beograđani posebno uživaju da slušaju, a nju možete čuti u lokalima poput Kafana Tarapana, Sipaj ne pitaj, kafana Ona moja i mnogi drugi. 

A gde će atraktivna Aleksandra Marjanović nastupiti za doček Nove godine i napraviti još jednu nezaboravnu novogodišnju žurku, po kojima je već odavno postala prepoznatljiva, saznaćete ukoliko posetite Nova godina Beograd gde vas očekuju najkompletnije informacije o svim organizovanim dočecima u srpskoj prestonici, nadaleko čuvenoj po vrhunskom noćnom provodu.

 

Poslušajte jedan od prvih nastupa u muzičkom takmičenju Zvezda Granda

 

 

 KONTAKT:

Ukoliko biste želeli da vam peva poznata zvezda ili poznati bend na nekoj od vaših proslava, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi