Nemanja Staletović

(5)

NEMANJA STALETOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Nemanja Staletović je poznati pop-rock i folk pevač u beogradskim splavovimakafanama i klubovima. Prvo veliko probijanje na muzičku scenu bilo je 2014. godine kada je snimio duet sa Šakom Polumentom, pod nazivom Bolje mi je, za koju su snimili i spot. Nakon sto su izbacili pesmu, Nemanji se otvaraju vrata ka širokoj estradnoj sceni, postaje popularniji i broj nastupa se povećava. Sledeće godine, izbacuje singl pod nazivom Kršim, lomim koja na prvo slušanje oduševila obožavaoce. Na privatnim proslavama, kao što su svadbe, venčanja pravi odličnu atmosferu i nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova. 

 

 Njegov singl Kršim, lomim možete poslušati na linku ispod: 


NASTUPI NEMANJA STALETOVIĆ 


Nemanja Staletović je vrlo poznat izvođač po beogradskim kafanama kao što su: kafana Tarapanakafana Ona MojaGradska Kafana i mnoge druge.

 


KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: