Tropico Band

(35)

TROPICO BAND BIOGRAFIJA  

Tropico band, osnovan je davne 2002. godine u Leskovcu, i nakon samo 2 godine postojanja, preselili su se u Beograd gde su razvili karijeru koju pratimo danas. Uz mnogo hitova koje su otpevali danas, znamo ih i po neverovatnoj energiji koju šire na svakom nastupu, svadbi, venčanju.

 


Početkom 2003. godine, Tropico band počinje da izražava svoj stil koji je i dan danas prepoznatljiv. Pre nego što su izbacili svoj prvi album 2006. , pod nazivom Jedan al' vredan, učestvovali su na Zrenjaninskom festivalu muzike sa pesmom Nemoj tako i na tom festivalu su dobili pozitivne kritike od strane žirija i učesnika. Nedugo zatim Tropico band učestvuje na Prvom radijskom festivalu i publici se predstavljaju se sa pesmom Sedativ. Njihov prvi solistički koncert zakazali su u oktobru 2012. godine u Sava Centru, koji su bez problema napunili. To im je dalo podstrek da sledeće godine zakažu još jedan koncert u Centru Sava. Nakon toga su se posvetili novom albumu koji su izbacili 2015. godine, koji je odlično prihvaćen od strane publike u Srbiji, Evropi i regionu. Krajem aprila 2016. godine organizovali su koncert u prepunoj Kombank Areni i priredili neviđen spektakl. Početkom 2017. godine Tropico band izbacuje njihov novi singl Ako ti je do mene. Nakon što su izbacili singl početkom godine, u martu su održali besplatni solistički koncert u Domu Sindikata za sve njihove fanove i ljubitelje muzike. Taj solistički koncert su iskoristili kao promociju 1. DVD izdanja koncerta iz Kombank Arene. Samo nekoliko meseci kasnije, na jubilarnom 60. rođendanu Ade Ciganlije, održali su solistički koncert i tada su najavili njihov novi singl pod nazivom Haluciniram , koji je obeležio leto 2017. godine. Nakon uspešne letnje turneje, po Srbiji i Evropi, napravili su kraću pauzu koju su okončali duetom Sinovi tame sa Dženanom Lončarevićem. 

 

DISKOGRAFIJA TROPICO BAND

Do danas, Tropico band izdao je šest albuma, deset singlova i jednu kompilaciju.
Neki od njihovih najpopularnijih hitova su: 

 

Njihova najtraženija pesma na YouTube je Bićeš moja, koju možete poslušati putem našeg linka: 

 

DOČEK NOVE GODINE TROPICO BAND 

Tropico band je jedan od najtraženijih pop bendova u Srbiji što se tiče proslava Nova godina, venčanja i svadbi.

Za doček nove 2018. godine Tropico band je nastupao pred punom Balskom dvoranom hotela Crowne Plazadok su za doček 2019. godine gostovali u sali event centra Kopernikus 610 .

Dolazak 2020. godine su ulepšali nastupom na platou Doma kulture u Boru. Zajedno sa Anom Bekutom veličanstvenim spektaklom u Trebinju dočekali su 2022. godinu.

U kom gradu, na kom trgu ili ekskluzivnom lokalu će Tropico nastupiti u narednoj najluđoj noći, saznaćete na Nova godina Beograd, gde istovremeno možete izvršiti i rezervaciju mesta i kupovinu karata za željeni doček.

 

NASTUPI TROPICO BAND

Tropico band je nastupao po beogradskim splavovima i klubovima, neki od njih su splav Port , klub Kasina by Community i mnogi drugi.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:
White City Band
Ocene korisnika: