White City Band

(3)


WHITE CITY BAND BIOGRAFIJA


White City Band
je nastao 2009. godine u Beogradu. Osnovali su ga dva brata, koja su iz ljubavi prema muzici krenuli da nastupaju po lokalnim kafićima. Zbog velikog interesovanja, odlučuju da upotpune svoj bend sa još nekoliko instrumenata. 2013. godine izdaju svoju prvu pesmu pod nazivom Priznaj mi, a sredinom 2016. godine predstavili su svoj novi singl Ne je da, koji možete poslušati na linku ispod:

 

 

WHITE CITY BAND NASTUPI


White City bend 
je jedan od popularnijih bendova na beogradskim splavovima. Često nastupaju po poznatim klubovima, kafanama i splavovima a neki od tih su: kafana Gradska Kafana, splav kafana Uzbuna, klub Komitet i još mnogo drugih.  

 


WHITE CITY BAND NOVA GODINA

 

Dobro je poznato da su svi nastupi White City Band-a fantastični i uvek odlično posećeni. Zamislite samo koliko je tek moćan doček Nove godine sa njima, kada se i za redovne nastupe uvek traži mesto više.

Ukoliko želite da u narednu Novu godinu i vi uđete u društvu ovih majstora štimunga i dobre atmosfere, sve informacije, kao i mogućnost rezervacije mesta vas čekaju na kudaveceras.rs

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje, svadbu? Ako ste zainteresovani za neki od bendova iz naše ponude, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara

safetoto

I have been looking for articles on these topics for a long time. safetoto I don't know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous artic
30.01.2023. by safetoto

lioras

It's been a long time since I've heard a song that touches emotions like this tunnel rush, it feels so touching.
16.02.2023. by lioras

jason bevis

I have never come across such an coreball article. Glad to have read it. It is very helpful for me
23.02.2023. by jason bevis