Ana Bekuta

(0)

Ana Bekuta Biografija

Nada Polić poznatija kao Ana Bekuta rođena je 06.09.1959. godine u Pribojskoj banji, i jedna je od najpopularnijih pevačica u Srbiji. Završila je gimnaziju u Priboju i pored školovanja pevala je u školskom horu i kulturno umetničkom društvu. 

Godine 1985. snimila je svoj prvi album sa kojeg se posebno izdvojila pesma "Ja nisam rođena da živim sama". Ana Bekuta je sjajna pevačica neverovatnog glasa i decenijama već traje na sceni. Nju i dan danas slušaju sve generacije, od najstarijih do najmlađeg uzrasta i njene pesme će zauvek ostati u sećanju.

2018- godine postala je članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

 

ANA BEKUTA HITOVI 

1974. godine takmičila se na festivalu Prvi glas Priboja gde je odnela drugo mesto. Svoj prvi organizovani nastup imala je 1980. godine kada je počela da peva u restoranima i hotelima. Predrag Vuković Vukas predložio joj je sadašnji pseudonim Ana Bekuta što je rado prihvatila.

 

Ana Bekuta do danas ima veliki broj hitova kao što su:

Ja nisam rođena da živim sama

Tu sam ruku da ti pružim

Ljubav bez adrese

Zlatiborske zore

Kralj ponoći

Uspomene

Zavoleh te

Metar

Zastani živote

Imam jedan život

Pitaš kako živim

Crven konac

Treba vremena

Ne žalim ja

 

ANA BEKUTA KONCERTI

Ana Bekuta svoj prvi solistički koncert održala je 22. februara 2011. godine i od tada svaki naredni koncert odžala je u Sava Centru. Od tada pa svake naredne godine odžala je svoj koncert sve do 2019. godine i svaki je bio jedinstven na svoj način. 

 

Ana Bekuta pored koncerata često nastupa u eogradskim restoranima kafanamazato pratite naš sajt kako biste među prvima saznali gde će nastupati velika zvezda Ana Bekuta u narednom periodu. 

 

ANA BEKUTA NOVA GODINA

 

Ana Bekuta Nova godina je nastup koji se ne propušta jer je dobro poznato da to znači da ćete najluđu i najveseliju noć u godini provesti sa puno stila, iskrenih emocija, odlične muzike i fantastične atmosfere koju je teško opisati rečima.

Legenda narodne muzike, Ana Bekuta, tokom svoje višedecenijske karijere, nastupala je za doček Nove godine širom sveta i ostala upamćena kao jedna od najtraženijih izvođača, za čija se novogodišnja gostovanja mesta rasprodaju i mesecima unapred.

Nemoguće je pobrojati gde je sve Ana učinila da Nova godina protekne spektakularno, te ćemo pomenuti samo nekolicinu poslednjih, kao što su: dva fantastična koncerta sa Petrom Grašom za doček 2022. u Trebinju i reprizu u Banja Luci, nezaboravni doček 2020. godine u restoranu Topčiderac itd.

U kom gradu, na kom trgu ili glamuroznom lokalu će Ana Bekuta nastupiti u narednoj najluđoj noći, saznaćete na kudaveceras.rs.

 

ANA BEKUTA ALBUMI

Ana Bekuta snimila je od 1985. pa do danas ukupno 19 albuma u različitim produkcijskim kućama kao što su PGP RTS, Diskos i Grand produkcija.

 

1985. Ti si mene varao 

1986. Ti mi trebaš 

1987. Samo ti 

1988. Uvek postoji nada 

1989. Stani, stani zoro 

1991. Tu sam ruku da ti pružim 

1993. Pitaš kako živim

1995. Taj život moj 

1995. Jasu Srbijo

1996. Opet imam razloga da živim 

1998. Sve je bolje od samoće 

1999. Kriv si samo ti 

2001. Svirajte mi onu pesmu 

2003. Dve suze 

2005. Brojanica 

2006. Manite se, ljudi

2009. Blago meni 

2013. Hvala, ljubavi 

2018. Ime sreće 

 

U linku ispod poslušajte jednu od njenih pesama koju je pevala na koncertu u Sava Centru:

 

 

KONTAKT

Kontakt telefon za rezervaciju bilo kog benda ili pevača/pevačice sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi