Sloba Radanović

(3)

SLOBA RADANOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Sloba Radanović je srpski pop – folk pevač i tekstopisac koji se javnosti predstavio u takmičenju Pinkove Zvezde. Rođen je 20. juna 1990. godine u Zrenjaninu, a danas živi u Beogradu.

Još od ranog detinjstva Sloba je pokazivao talenat i želju da jednog dana postane pevač. U septembru 2014. godine je započeo učešće u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Najviše je pevao pesme Šabana Šaulića, Zdravka Čolića i Džeja Ramadanovskog, i uspeo je da dođe do samog kraja takmičenja, nije uspeo da osvoji prvo mesto koje je ipak pripalo Ivanu Kurtiću, dok je Sloba završio takmičenje na trećem mestu.

 

SLOBA RADANOVIĆ PESME

 

U dosadašnjoj karijeri Sloba Radanović objavio je nekoliko singlova, a neki od tih su:

  • Kocka
  • Stjuardesa
  • Ja se ne brinem
  • Naivna, i druge.

Njegovu poslednju pesmu možete poslušati na linku ispod: 

 

SLOBA RADANOVIĆ NASTUPI

 

Sloba Radanović iza sebe ima mnogo nastupa, kako na privatnim proslavama, tako i u noćnim klubovima u Beogradu. Neki od tih klubova su:

 

SLOBA RADANOVIĆ NOVA GODINA

Kada je Nova godina u pitanju, nastup za koji vlada ogromno interesovanje nekoliko godina unazad i koji je rasprodat mesecima unapred, jeste nastup Slobe Radanovića. Ovaj harizmatični pevač, ljubimac publike širom regiona i dijaspore, beleži čitav niz vrhunskih dočeka o kojima se i dan danas priča. Pomenućemo samo neke od njih:

  • doček 2023. godine, splav Kopernikus 6 10 event centar, gde je zajedno sa Katarinom Grujić napravio ludu žurku koja je oduševila sve prisutne goste
  • doček 2022. godine, Hotel Majdan, gde je priredio pravi novogodišnji spektakl zajedno sa popularnim koleginicama Darom Bubamarom i Aleksandrom Mladenović
  • doček 2020. godine, hotel Majdan, zajedničkim snagama sa najvećom balkanskom zvezdom Cecom učinio je najluđu noć senzacionalnom. Bio je to jedan od najboljih dočeka kada održanih u Beogradu

Sloba Radanović važi za pevača koji pravi fantastičnu atmosferu gde god da nastupa. Njegovi nastupi obojeni su emocijama, velikim hitovima i žestokim ritmom, zbog čega je dobro poznato je da se prisutni uvek nezaboravno provedu.

Kada je u pitanju predstojeći doček Nove godine i novogodišnja magija kakvu samo sa Slobom možete da doživite, informišite se o svim detaljima na našem portalu www.kudaveceras.rs i obezbedite mesto za sebe i vase najdraže na vreme.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: