Aleksandra Mladenović

(1)

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ BIOGRAFIJA


Aleksandra Mladenović
je srpska pevačica koja je popularnost stekla učešćem u Zvezdama Granda. Rođena je 1994. godine na jugu Srbije u Žitorađi, a trenutno živi i radi u Beogradu. Prvi muzički koraci su joj bili 2005. godine kada se prvi put prijavila za takmičenje Zvezde Granda, ali je bila veoma mlada i nije daleko dogurala.

Nakon nekoliko godina kasnije, tačnije 2015. godine, Aleksandra se opet prijavljuje za takmičenje Zvezde Granda i ulazi u veliko super – finale, ali nije uspela da osvoji prvo mesto. Dobila je fantastične komentare žirija, kao na primer komentar Marije Šerifović da je jedna od favorita za pobedu u ovoj sezoni takmičenja i da ima jako prepoznatljiv glas. U dosadašnjoj karijeri ima jako veliki broj nastupa kako u Srbiji, tako i po Evropi i regionu.


Njenu najpopularniju pesmu na YouTube možete poslušati na linku ispod:

 

ALEKSNADRA MLADENOVIĆ NASTUPI

 

Aleksandra Mladenović je veoma popularna Zvezda Granda, tako da se njeni nastupi rezervišu i po nekoliko meseci unapred. Veoma je čest gost u beogradskim noćnim klubovima, a neki od tih klubova su: kafana Tarapana, splav Kartelsplav Bridge i mnogi drugi.

 

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ NOVA GODINA

 

Izuzetno je tražena kod publike i kada je Nova godina u pitanju. Ova atraktivna, talentovana i  šarmantna pevačica i te kako dobro zna kako da napravi fantastičnu atmosferu i goste drži na nogama do ranog jutra.

Sandra Mladenović zabeležila je brojne uspešne novogodišnje nastupe, od kojih posebno izdvajamo:

 

Ukoliko ste zainteresovani da za naredni doček Nove godine i vi budete deo Aleksandrine novogodišnje magije, informišite se o mestu njenog nastupa na kudaveceras.rs  i rezervišite svoje mesto na vreme.

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: