Nenad Manojlović

(3)

NENAD MANOJLOVIĆ BIOGRAFIJA


Nenad Manojlović je srpski folk pevač, koji je se takmičio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u sezoni 2015/2016.

Nenad Manojlović najviše nastupa ima na privatnim i korporativnim proslavama, jer folk pesme u njegovom izvođenju zvuče neverovatno.

NENAD MANOJLOVIĆ NOVA GODINA

 

Mali vikend event centar je mesto na kome će se za doček 2023. slaviti i ludovati do jutra uz Nenada Manojlovića, Miloša Brkića i Aleksandru Tadić.

Nenad Manojlović je za doček 2022. godine, zajedno sa Urošem Živkovićem, Zoranom Mićanović i Ivanom Bogićević zapalio atmosferu i oduševio goste u Exclusive Holl event centru.

To je samo jedan od brojnih razloga zbog kojih je, kada je Nova godina u pitanju, Nenad Manojlović jedan od najtraženijih izvođača u regionu. Svaki njegov nastup znači da su: najveći hitovi, spektakularan provod, žurka do jutra i nezaboravan doček Nove godine zagarantovani.

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Petar Mitić
Ocene korisnika:
Posetioci bend
Ocene korisnika:
Aleksa Savić
Ocene korisnika:
Prestige MG
Ocene korisnika: