Nenad Manojlović

(2)

NENAD MANOJLOVIĆ BIOGRAFIJA


Nenad Manojlović je srpski folk pevač, koji je se takmičio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u sezoni 2015/2016.

Nenad Manojlović najviše nastupa ima na privatnim i korporativnim proslavama, jer folk pesme u njegovom izvođenju zvuče neverovatno.

NENAD MANOJLOVIĆ NOVA GODINA

 

Mali vikend event centar je mesto na kome će se za doček 2023. slaviti i ludovati do jutra uz Nenada Manojlovića, Miloša Brkića i Aleksandru Tadić.

Nenad Manojlović je za doček 2022. godine, zajedno sa Urošem Živkovićem, Zoranom Mićanović i Ivanom Bogićević zapalio atmosferu i oduševio goste u Exclusive Holl event centru.

To je samo jedan od brojnih razloga zbog kojih je, kada je Nova godina u pitanju, Nenad Manojlović jedan od najtraženijih izvođača u regionu. Svaki njegov nastup znači da su: najveći hitovi, spektakularan provod, žurka do jutra i nezaboravan doček Nove godine zagarantovani.

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Petar Mitić
Ocene korisnika:
Posetioci bend
Ocene korisnika:
Aleksa Savić
Ocene korisnika:
Prestige MG
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara

helendam

Hvala na informacijama o Nenadu Manojloviću! Bilo bi korisno znati više o squidward njegovoj karijeri i diskografiji, ako imate više informacija o tome.
13.04.2023. by helendam

cemxie

This guy I've had a crush on for a long time, playing splatoon 3 and listening to his music but he still hasn't aged .
09.05.2023. by cemxie