Petar Mitić

(0)

PETAR MITIĆ BIOGRAFIJA


Petar Mitić je srpski pop – folk pevač koji je rođen 1986. godine u Vranju. Svoju muzičku karijeru započeo je u muzičkom takmičenju Zvezde Granda na nagovor majke i brata. U Zvezdama Granda takmičio se 2011. godine, i stigao je do kruga pre velikog finala.

Ljubavnu romansu sa tadašnjom koleginicom, a sadašnjom ženom, Ivanom Pavković započeo je 2013. godine, a početkom 2016. godine su se venčali, a krajem godine dobili sina Vujadina.

U dosadašnjoj karijeri izbacio je nekoliko pesama, od kojih su neki postali hitovi koji se slušaju i dan danas, a to su Gas do daske, duet sa Mega bendom pod nazivom Ti živote moj i druge. Njegov najveći hit možete poslušati na linku ispod:

 

PETAR MITIĆ NASTUPI

Ovog izvanrednog pevača veoma često možete slušati u popularnim beogradskim kafanama i splavovima, a neke od tih su: kafana Ona Moja, splav Na Vodi Teatro, kafana Kod Glumca i mnoge druge.

Takođe, veliki broj nastupa ima zajedno sa svojim koleginicama i kolegama poput Stojče Sandić, Tea Tairović, Jelena Kostov i druge.

 

PETAR MITIĆ KONTAKT

Ukoliko se odlučite da angažujete Petra Mitića za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Nenad Manojlović
Ocene korisnika:
Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara