Petar Mitić

(0)

PETAR MITIĆ BIOGRAFIJA


Petar Mitić je srpski pop – folk pevač koji je rođen 1986. godine u Vranju. Svoju muzičku karijeru započeo je u muzičkom takmičenju Zvezde Granda na nagovor majke i brata. U Zvezdama Granda takmičio se 2011. godine, i stigao je do kruga pre velikog finala.

Ljubavnu romansu sa tadašnjom koleginicom, a sadašnjom ženom, Ivanom Pavković započeo je 2013. godine, a početkom 2016. godine su se venčali, a krajem godine dobili sina Vujadina.

U dosadašnjoj karijeri izbacio je nekoliko pesama, od kojih su neki postali hitovi koji se slušaju i dan danas, a to su Gas do daske, duet sa Mega bendom pod nazivom Ti živote moj i druge. Njegov najveći hit možete poslušati na linku ispod:

 

PETAR MITIĆ NASTUPI

Ovog izvanrednog pevača veoma često možete slušati u popularnim beogradskim kafanama i splavovima, a neke od tih su: kafana Ona Moja, splav Na Vodi Teatro, kafana Kod Glumca i mnoge druge.

Takođe, veliki broj nastupa ima zajedno sa svojim koleginicama i kolegama poput Stojče Sandić, Tea Tairović, Jelena Kostov i druge.

 

PETAR MITIĆ NOVA GODINA

 

Iskusni poznavaoci noćnog života slažu se da su noći provedene uz pesmu Petra Mitića nezaboravno iskustvo, a naročito kada nastupa za doček Nove godine.

Nova godina Beograd pamti fantastične novogodišnje proslave za koje je Petar Mitić zaslužan, poput:

- dočeka u klubu Mistique (sa Sanjom Veličković)

- holivudskih dočeka u popularnim restoranima Hollywood Ledine i Inter Hollywood Voždovac, gde je nastupao više puta, a na bini su mu društvo pravile koleginice poput Aleksandre Prijović, Slavice Ćukteraš itd

- hotel Crowne Plaza – ponosi se spektaklom reprize Nove godine 2014. za koji su se postarali Lepa Brena, Milica Pavlović i Petar Mitić

- Bianca Resort & Spa u Kolašinu gde su Petar Mitić, Rada Sarić i Tamara Dragić u vrelom ritmu zabavljali razigrane goste do jutra

Nova godina se približava i sve više ljudi se interesuje u kom gradu i kom popularnom lokalu će Petar Mitić nastupiti u najluđoj noći. Kako biste saznali prvi ovu informaciju i obezbedili mesto na vreme, pratite novagod.com

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Nenad Manojlović
Ocene korisnika:
Posetioci bend
Ocene korisnika:
Aleksa Savić
Ocene korisnika:
Prestige MG
Ocene korisnika: