Petar Mitić

(0)

PETAR MITIĆ BIOGRAFIJA


Petar Mitić je srpski pop – folk pevač koji je rođen 1986. godine u Vranju. Svoju muzičku karijeru započeo je u muzičkom takmičenju Zvezde Granda na nagovor majke i brata. U Zvezdama Granda takmičio se 2011. godine, i stigao je do kruga pre velikog finala.

Ljubavnu romansu sa tadašnjom koleginicom, a sadašnjom ženom, Ivanom Pavković započeo je 2013. godine, a početkom 2016. godine su se venčali, a krajem godine dobili sina Vujadina.

U dosadašnjoj karijeri izbacio je nekoliko pesama, od kojih su neki postali hitovi koji se slušaju i dan danas, a to su Gas do daske, duet sa Mega bendom pod nazivom Ti živote moj i druge. Njegov najveći hit možete poslušati na linku ispod:

 

PETAR MITIĆ NASTUPI

Ovog izvanrednog pevača veoma često možete slušati u popularnim beogradskim kafanama i splavovima, a neke od tih su: kafana Ona Moja, splav Na Vodi Teatro, kafana Kod Glumca i mnoge druge.

Takođe, veliki broj nastupa ima zajedno sa svojim koleginicama i kolegama poput Stojče Sandić, Tea Tairović, Jelena Kostov i druge.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Nenad Manojlović
Ocene korisnika:
Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara