Aleksandra Prijović

(1)

 

Aleksandra Prijović je popularna srpska pevačica koja je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.


ALEKSANDRA PRIJOVIĆ BIOGRAFIJA


Aleksandra Prijović
(sada Živojinović) je srpska pop – folk pevačica koja je početkom 2013. godine postala popularna učešćem na takmičenju Zvezde Granda. Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru, a odrasla je u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli. Još kao mala, pokazivala je talenat za pevanje, imala je nastupe na školskim priredbama i društvenim dešavanjima. Sa 13. godina snimila je dve pesme.

U javnosti se prvi put predstavila 2013 godine u takmičenju Zvezde Granda, gde je svojim sjajnim glasovnim sposobnostima uspela da osvoji 4. mesto. Kao nagradu je dobila pesmu Još večeras plakaću sa tobom. Iste godine snimila je duet sa pobednikom te sezone, Amarom Jašarspahićem, a pesma nosi naziv Ma pusti ponos. Prvi veliki uspeh postigla je sa pesmom Za nas kasno je i upravo ta pesma je birana za jedan od najvećih hitova 2015. godine.

Već krajem 2015. godine snimila je duet sa MC Stojanom, pod nazivom Šta bi koja je takođe postala popularan hit. Zatim, krajem maja 2016. godine objavljuje pesmu Totalna anestezija koja je takođe postigla sjajne rezultate, nekoliko desetina miliona pregleda. 2017. godine izdala je prvi album pod nazivom Testament , a istoimena pesma postala je najslušaniji hit sa albuma.

Trenutno najslušanija njena pesma na YouTube – u je duet sa Sašom Matićem pod nazivom Ko si ti?.

2018. godine Aleksandra se udala za Filipa Živojinovića, sina Bobe Živojinovića, sa kojim je dobila sina Aleksandra u februaru 2019. godine.

 

ALESKSANDRA PRIJOVIĆ UBICE MOG OCA 4


Aleksandra Prijović dobila je poziv u četvrtoj sezoni popularne serije „Ubice mog oca“ za ulogu pevačice Mile. Svideo joj se poziv i rado se odazvala, jer joj se sviđa što je krenula stopama Lepe brene. Takođe, Aleksandra je snimila i naslovnu pesmu četvrte sezone serije, a pesma nozi naziv Duguješ mi dva života, i možete je poslušati na linku ispod:

 

 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PESME

Aleksandra Prijović je u dosadašnjoj karijeri snimila jedan album Testament, i preko deset singl i duet pesama.

Njene pesme su:

 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NASTUPI


Aleksandra
iza sebe ima veliki broj nastupa, kako po inostranstvu, tako i u Srbiji po raznim klubovima, na privatnim proslavama , a takođe mogli ste je slušati za doček Nove godine. U Beogradu je nastupala u klubu Gotik, kafana Tarapana, klub Kasina i drugi. A za Novu godinu pevala je u svečanoj sali hotela Crowne Plaza.

 

KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete nastup velike zvezde ili nekog benda sa našeg sajta za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, mozete nas pozvati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SLIKE

ALEKSANDRA PRIJOVIC BIOGRAFIJA

aleksandra prijovic slike

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi