Amar Gile

(0)

AMAR GILE BIOGRAFIJA

 

Amar Jašarspahić poznatiji kao Amar Gile, je bosansko – hercegovački pop – folk pevač rođen 30. decembra 1990. godine u Zenici u Bosni i Hercegovini. Još dok je bio mali imao je želju da postane muzičar, a to potvrđuje informacija da zna da svira devet instrumenata.

2013. godine se prijavio za muzičko takmičenje Zvezde Granda, gde je oduševio sve članove žirija sa njegovim glasom i osvojio prvo mesto. Iste godine je objavio svoj prvi studijski album pod nazivom Čovek tvoga sna koji je prodat u rekordnom broju. Nakon takmičenja stekao je jako veliku popularnost, pa je imao turneje po celom svetu, od Amerike, preko zapadne Evrope i Balkana, pa sve do Australije.

 

 

AMAR GILE DISKOGRAFIJA

 

Amar Gile je dosadašnjoj karijeri objavio je jedan studijski album, i nekoliko singlova koji su postali veoma slušani na YouTube portalu. Neki od njegovih najslušanijih hitova su:

  • Ponekad (duet sa Jelenom Kostov)
  • Pijano
  • Apokalipsa
  • Spreman na sve, i mnogi drugi

 

 

AMAR GILE NASTUPI

 

Nakon pobede u takmičenju Zvezde Granda, Amar Gile je postao jedan od traženijih pevača na estradi. Nastupao je na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, na korporativnim proslavama, kao i u beogradskim noćnim klubovima. Neki od tih noćnih klubova u Beogradu gde je nastupao su: kafana Tarapana, splav BridgeNa Vodi Kafana i mnoge druge.

 

 

AMAR GILE KONTAKT

 

Ako želite da rezervišete Amarov nastup za vašu svadbu ili venčanje, to možete učiniti pozivom na broj telefona: 062/262-212 kao i putem SMS, Viber, WhatsApp poruke.

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara