Amar Gile

(1)

AMAR GILE BIOGRAFIJA

 

Amar Jašarspahić poznatiji kao Amar Gile, je bosansko – hercegovački pop – folk pevač rođen 30. decembra 1990. godine u Zenici u Bosni i Hercegovini. Još dok je bio mali imao je želju da postane muzičar, a to potvrđuje informacija da zna da svira devet instrumenata.

2013. godine se prijavio za muzičko takmičenje Zvezde Granda, gde je oduševio sve članove žirija sa njegovim glasom i osvojio prvo mesto. Iste godine je objavio svoj prvi studijski album pod nazivom Čovek tvoga sna koji je prodat u rekordnom broju. Nakon takmičenja stekao je jako veliku popularnost, pa je imao turneje po celom svetu, od Amerike, preko zapadne Evrope i Balkana, pa sve do Australije.

 

AMAR GILE DISKOGRAFIJA 


Amar Gile
 je dosadašnjoj karijeri objavio je jedan studijski album, i nekoliko singlova koji su postali veoma slušani na YouTube portalu. Neki od njegovih najslušanijih hitova su:

  • Ponekad (duet sa Jelenom Kostov)
  • Pijano
  • Apokalipsa
  • Spreman na sve, i mnogi drugi

 

 

AMAR GILE NASTUPI


Nakon pobede u takmičenju Zvezde Granda, Amar Gile je postao jedan od traženijih pevača na estradi. Nastupao je na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, na korporativnim proslavama, kao i u beogradskim noćnim klubovima. Neki od tih noćnih klubova u Beogradu gde je nastupao su: kafana Tarapana, splav BridgeNa Vodi Kafana i mnoge druge.

  

KONTAKT


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara

Amar Gile je car beogradskih kafana!

Tarapana, Gradska, Ona moja, Bajka, Sipaj ne pitaj samo su neke od kafana gde je Gile izdominirao na nastupima. Sve pohvale!
27.02.2020. by Amar Gile je car beogradskih kafana!