Amar Gile

(0)

AMAR GILE BIOGRAFIJA

 

Amar Jašarspahić poznatiji kao Amar Gile, je bosansko – hercegovački pop – folk pevač rođen 30. decembra 1990. godine u Zenici u Bosni i Hercegovini. Još dok je bio mali imao je želju da postane muzičar, a to potvrđuje informacija da zna da svira devet instrumenata.

2013. godine se prijavio za muzičko takmičenje Zvezde Granda, gde je oduševio sve članove žirija sa njegovim glasom i osvojio prvo mesto. Iste godine je objavio svoj prvi studijski album pod nazivom Čovek tvoga sna koji je prodat u rekordnom broju. Nakon takmičenja stekao je jako veliku popularnost, pa je imao turneje po celom svetu, od Amerike, preko zapadne Evrope i Balkana, pa sve do Australije.

 

AMAR GILE DISKOGRAFIJA 


Amar Gile
 je dosadašnjoj karijeri objavio je jedan studijski album, i nekoliko singlova koji su postali veoma slušani na YouTube portalu. Neki od njegovih najslušanijih hitova su:

  • Ponekad (duet sa Jelenom Kostov)
  • Pijano
  • Apokalipsa
  • Spreman na sve, i mnogi drugi 

 

AMAR GILE NASTUPI


Nakon pobede u takmičenju Zvezde Granda, Amar Gile je postao jedan od traženijih pevača na estradi. Nastupao je na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, na korporativnim proslavama, kao i u beogradskim noćnim klubovima. Neki od tih noćnih klubova u Beogradu gde je nastupao su: kafana Tarapana, splav BridgeNa Vodi Kafana i mnoge druge.

 

AMAR GILE NOVA GODINA

Za doček 2022. pravi muzički spektakl u elitnom klubu Magacin, ex Gotik napravili su zajedničkim snagama Amar Gile i Elma Sinanović, dok će doček 2023. obeležiti Amarov zajednički nastup sa Radom Manojlović u elitnom hotelu Jugoslavija.

Kada je u pitanju predstojeći doček Nove godine i fantastičan provod uz Amar Gileta, informišite se o svim detaljima na našem portalu Nova godina Beograd i rezervišite svoje mesto na vreme.

  

KONTAKT


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: