Radmila Manojlović

(1)

RADMILA MANOJLOVIĆ BIOGRAFIJA

Radmila Manojlović rođena je 25.08.1985. godine u Požarevcu a odrasla je u svom rodnom selu Četerež. Javnosti je postala poznata zahvaljujući svom učešću na takmičenju Zvezde Granda 2007. godine kada je osvojila drugo mesto. Kao nagradu dobila je da snimi pesmu pod nazivom "Nikada više". Pored pevanja studirala je i ekonomiju na kragujevačkom univerzitetu. 

2009. godine snimila je svoj album prvenac pod nazivom "Deset ispod nule" i istog trenutka oduševila svu publiku. Nakon albuma ubrzo je snimila duet sa Sašom Matićem koji je doživeo neverovatan uspeh a naziv pesme je "Mešaj mala".

Radmila Manojlović snimila je drugi album snima 2011. godine pod nazivom "Marakana" koji se kotirao mnogo bolje u odnosu na prvi album. Nakon ovog album uslefio je duet sa Cvijom koji nosi naziv "Nema me" i jedna je od veoma dinamičnih numera od mnogih koje je Rada snimila. 

 

RADMILA MANOJLOVIC DISKOGRAFIJA

 

Deset ispod nule (2009)

Marakana (2011)

Metropola (2016)RADMILA MANOJLOVIC SINGLOVI

50 puta (2009)

Bolje ona nego ja (2009)

Nikada više (2009)

Moj Dragane (2010)

Mešaj mala (duet Saša Matić, 2010)

S mora na planine (2012)

Nema te (duet Cvija) (2013)

Alkotest (2016)

Pusti noći neka bole (duet Haris Berković) (2016)

Metropola (2016)

Spavaj mirno (2017)

Pola dva (2017)

Dva promila (duet DJ Shone) (2017)

Život na mesecu (2018)

Lavlje krzno (duet Leon) (2018)

 

RADMILA MANOJLOVIC NASTUPI

Radmila Manojlović često nastupa u beogradskim klubovima i kafanama kao što su kafana Tarapana, klub Gotik i splav River.

 

RADA MANOJLOVIĆ NOVA GODINA

Rada Manojlović, jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu, poznata je po velikim hitovima I odličnoj atmosferi koju pravi na svim svojim nastupima. Brojne fanove osvojila je harizmom, neposrednošću i iskrenošću, prelepim glasom, talentom i ritmom.

Sve su to razlozi zbog kojih je Rada Manojlović jedna od najtraženijih izvođača i kada je doček Nove godine u pitanju. Novogodišnja noć uz ovu izuzetnu pevačicu je vrhunski spektakl, u čemu se slažu svi koji su imali prilike da joj prisustvuju.

U svojoj, dužoj od 10 godina, karijeri zabeležila je čitav niz nezaboravnih novogodišnjih nastupa, od kojih ćemo pomenuti samo neke:

Ako se odlučite da vam Nova godina krene raspevano i glamurozno, pratite kudaveceras.rs, kako biste se informisali gde će ove godine atraktivna Rada Manojlović gostovati i kako biste preko našeg sajta obezbedili karte na vreme.

 

KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete nastup popularnog benda ili atraktivnog pevača/pevačice možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

U linku ispod možete poslušati sjajne pesme popularne Radmile Manojlović:
 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi