Radmila Manojlović

(0)

RADMILA MANOJLOVIĆ BIOGRAFIJA

Radmila Manojlović rođena je 25.08.1985. godine u Požarevcu a odrasla je u svom rodnom selu Četerež. Javnosti je postala poznata zahvaljujući svom učešću na takmičenju Zvezde Granda 2007. godine kada je osvojila drugo mesto. Kao nagradu dobila je da snimi pesmu pod nazivom "Nikada više". Pored pevanja studirala je i ekonomiju na kragujevačkom univerzitetu. 

2009. godine snimila je svoj album prvenac pod nazivom "Deset ispod nule" i istog trenutka oduševila svu publiku. Nakon albuma ubrzo je snimila duet sa Sašom Matićem koji je doživeo neverovatan uspeh a naziv pesme je "Mešaj mala".

Radmila Manojlović snimila je drugi album snima 2011. godine pod nazivom "Marakana" koji se kotirao mnogo bolje u odnosu na prvi album. Nakon ovog album uslefio je duet sa Cvijom koji nosi naziv "Nema me" i jedna je od veoma dinamičnih numera od mnogih koje je Rada snimila. 

 

RADMILA MANOJLOVIC DISKOGRAFIJA

 

Deset ispod nule (2009)

Marakana (2011)

Metropola (2016)RADMILA MANOJLOVIC SINGLOVI

Moj Dragane (2010)

Nema te (duet Cvija) (2013)

Pusti noći neka bole (duet Haris Berković) (2016)

Spavaj mirno (2017)

Pola dva (2017)

Dva promila (duet DJ Shone) (2017)

Život na mesecu (2018)

Lavlje krzno (duet Leon) (2018)

 

 

RADMILA MANOJLOVIC NASTUPI

Radmila Manojlović često nastupa u beogradskim klubovima i kafanama kao što su kafana Tarapana, klub Gotik i splav River. Poseban spektakl priredila je za doček Nove godine u restoranu City Hall zajedno sa čuvenim Bobanom Rajovićem koji su se potrudili da atmosferu dovedu do same tačke usijanja. 

 

KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete nastup popularnog benda ili atraktivnog pevača/pevačice možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

U linku ispod možete poslušati sjajne pesme popularne Radmile Manojlović:
 

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara