Boban Rajović

(0)

BOBAN RAJOVIC BIOGRAFIJA 

Boban Rajović poznatiji i kao Boban Piroman rođen je 25.12.1971. godine u Danskoj, odakle je zajedno sa roditeljima prešao da živi u Crnu Goru. Danas je jedan od najpopulrnijih pop i folk pevača koji je veoma tražen kada su u pitanju njegovi nastupi i proslave. 

Kao malom svi su mu predviđali neverovatnu karijeru u fudbalu, ali je presudila ljubav prema pevanju i muzici, i to zahvaljujući školskoj prirodi gde je kao solista otpevao pesmu "Od vladara do triglava". Sa svojih 16. godina otišao je ponovo sa ocem u Dansku gde je napordno radio kako bi razadio dovoljno novca za svoju muzičku karijeru koju je želeo. Danas živi u Beogradu zajedno sa svojom ženom i dve ćerke. 

 

BOBAN RAJOVIC DISKOGRAFIJA

Piroman (2000)

Puklo srce (2003)

Provokacija (2006)

Usne boje vina (2007)

Kosači (2008)

Najbolje do sada (2009)

Mijenjam (2010)

Vojnik zabluda (2013)

Singlovi (2017)

Dito (2018)

 

 

BOBAN RAJOVIC NASTUPI

Nastupi Bobana Rajovića su i te kako danas posećeni i traženi. Njegov prvi solistički koncert odžan je 2010. godine u Zagrebu, a nakon toga je ponovo obradovao publiku u Zagrebu i Splitu  2016. godine. Boban Rajović je održao nastupe i u Beogradu, od kojih izdvajamo specijalan nastup za doček Nove godine u restoranu City Hall gde je nastupao sa Radmilom Manojlović i zajendičkim snagama priredili su pravi spektakl svim gostima. 

 

 

U linku ispog možete poslušati dve odlične pesme sjajnog pevača Bobana Rajovića:

 

 

 

 

KONTAKT


Rezervišite nastup poznatog benda ili atraktivnog pevača za vašu privatnu proslavu, i pozovite nas na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora.

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara