Boban Rajović

(0)

BOBAN RAJOVIC BIOGRAFIJA 

Boban Rajović poznatiji i kao Boban Piroman rođen je 25.12.1971. godine u Danskoj, odakle je zajedno sa roditeljima prešao da živi u Crnu Goru. Danas je jedan od najpopulrnijih pop i folk pevača koji je veoma tražen kada su u pitanju njegovi nastupi i proslave. 

Kao malom svi su mu predviđali neverovatnu karijeru u fudbalu, ali je presudila ljubav prema pevanju i muzici, i to zahvaljujući školskoj prirodi gde je kao solista otpevao pesmu "Od vladara do triglava". Sa svojih 16. godina otišao je ponovo sa ocem u Dansku gde je napordno radio kako bi razadio dovoljno novca za svoju muzičku karijeru koju je želeo. Danas živi u Beogradu zajedno sa svojom ženom i dve ćerke. 

 

BOBAN RAJOVIC DISKOGRAFIJA

Piroman (2000)

Puklo srce (2003)

Provokacija (2006)

Usne boje vina (2007)

Kosači (2008)

Najbolje do sada (2009)

Mijenjam (2010)

Vojnik zabluda (2013)

Singlovi (2017)

Dito (2018)

 

 

BOBAN RAJOVIC NASTUPI

Nastupi Bobana Rajovića su i te kako danas posećeni i traženi. Njegov prvi solistički koncert odžan je 2010. godine u Zagrebu, a nakon toga je ponovo obradovao publiku u Zagrebu i Splitu  2016. godine.

 

Boban Rajović imao je brojne nastupe i u Beogradu, od kojih posebno izdvajamo:

Kada je Nova godina u pitanju, Boban Rajović, je jedan od najtraženijih izvođača i u dijaspori, pa je tako više puta za doček Nove godine nastupao u Americi, kao i brojnim evropskim gradovima.

S obzirom da još uvek nije zvanično objavljeno I potvrđeno gde će Boban Rajović učiniti da predstojeća najluđa noć protekne žestoko i u moćnom ritmu, saznaćete ukoliko budete redovno pratili kudaveceras.rs, gde vas očekuju informacije o aktuelnim novogodišnjim dešavanjima, obaveštenja o nastupima izvođača, kao i mogućnost rezervacije i kupovine karata.

 

U linku ispog možete poslušati dve odlične pesme sjajnog pevača Bobana Rajovića:

 

 

 

 

KONTAKT


Rezervišite nastup poznatog benda ili atraktivnog pevača za vašu privatnu proslavu, i pozovite nas na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina