Marija Šerifović

(0)

MARIJA ŠERIFOVIĆ BIOGRAFIJA

Marija Šerifović rođena je 14.11.1984. godine u Kragujevcu, i svima je dobro poznata kao jedna od najboljih pevača pop muzike sa naših prostora.

2003. godine snimila je svoj prvi album, ali najveći uspeh u svojoj karijeri postigla je svojom pesmom „Molitva“ sa kojom je odnela pobedu na Eurosongu 2007 u Helsinkiju. Često je nastupala po festivalima širom Evrope i nizala uspehe.


marija šerifovic


MARIJA ŠERIFOVIĆ KARIJERA

Nakon prvog obavljenog albuma 2003. godine sledi i drugi album koji je objavila 2006. godine, a već u februaru 2007. godine napravila je svoj solo koncert u beogradskom Sava centru.

2008. godine objavila je treći album, 2009. godine četvrti album, i 2014. svoj peti album. Marija često nastupa širom sveta, a kod nas pravi neverovatne koncerte za koji se uvek traži karta više.

Za Doček Nove godine nastupala je u Holiday Inn -u gde je priredila veče za pamćenje, a često nastupa i po beogradskim klubovima, najčešće u klubu Kasina . Vrlo je popularna zbog svog jedinstvenog glasa i naravno jedinstvenog i opuštenog stajlinga.

 

 

U linku ispodmožete poslušati njenu poslednju objavljenu pesmu:KONTAKTUkoliko vam je potreban bend za vašu proslavu, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora. 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi