Marija Šerifović

(0)

MARIJA ŠERIFOVIĆ BIOGRAFIJA

Marija Šerifović rođena je 14.11.1984. godine u Kragujevcu, i svima je dobro poznata kao jedna od najboljih pevača pop muzike sa naših prostora.

2003. godine snimila je svoj prvi album, ali najveći uspeh u svojoj karijeri postigla je svojom pesmom „Molitva“ sa kojom je odnela pobedu na Eurosongu 2007 u Helsinkiju. Često je nastupala po festivalima širom Evrope i nizala uspehe.


marija šerifovic


MARIJA ŠERIFOVIĆ KARIJERA

Nakon prvog obavljenog albuma 2003. godine sledi i drugi album koji je objavila 2006. godine, a već u februaru 2007. godine napravila je svoj solo koncert u beogradskom Sava centru.

2008. godine objavila je treći album, 2009. godine četvrti album, i 2014. svoj peti album. Marija često nastupa širom sveta, a kod nas pravi neverovatne koncerte za koji se uvek traži karta više.

Za Doček Nove godine nastupala je u Holiday Inn -u gde je priredila veče za pamćenje, a često nastupa i po beogradskim klubovima, najčešće u klubu Kasina . Vrlo je popularna zbog svog jedinstvenog glasa i naravno jedinstvenog i opuštenog stajlinga.

 

 

U linku ispodmožete poslušati njenu poslednju objavljenu pesmu:KONTAKTUkoliko vam je potreban bend za vašu proslavu, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora. 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara