Miša Laguna

(3)

MIŠA LAGUNA BIOGRAFIJA


Miša Laguna
rođen je 05.12.1981. godine u Peći. Javnosti je postao poznat zahvaljujući svojim energičnim nastupima i odličnom glasu. Poslednjih nekoliko godina je veoma interesantan publici a njegovi nastupi su i te kako posećeni. 

Danas često nastupa širom Beograda u kafanama kao što su Pukni zoro, Druga kuća, kafana Ona moja, Gradska kafana a imali ste priliku i da ga čujete na splavovima poput splav Kartel i splava Uzbuna

Miša Laguna 2018. godine objavio je svoju prvu pesmu pod nazivom "Istina je drugovi" koja je postigla zaista veliki uspeh, o tome govori činjenica da je njegova pesma rado pevana na nastupima velikih pevača. 

 

MIŠA LAGUNA NOVA GODINA

 

S obzirom da je Miša Laguna jedan od najtraženijih prestoničkih pevača, za doček Nove godine uvek je angažovan u nekom od najpopularnijih beogradskih lokala. Mesto više se redovno traži jer karte bukvalno planu.

Kako biste se informisali na vreme, obezbedili mesto i uživali u najboljoj novogodišnjoj atmosferi, posetite Nova godina Beograd.

 

U linku ispod poslušajte njegovu prvu pesmu pod nazivom "Istina je drugovi" :

 

 

 

KONTAKT:

Ukoliko biste želeli da vam popularni pevač ili bend ulepša privatnu proslavu svojim fantastičnim glasom, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi