Aleksa Savić

(0)

 

Aleksa Savić je zvezda u usponu, a postao je poznat široj javnosti kada se 2014. godine prijavio i učestvovao u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde. Neverovatan talenat koji Aleksa poseduje, publika je vrlo brzo prepoznala i prihvatila ga raširenih ruku.

 

 

ALEKSA SAVIĆ BIOGRAFIJA

 

Aleksa Savić je rođen 5. oktobra 1996. godine u Beogradu. Aleksino srce osvojila je Mina, njegova izabranica sa kojom je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi. Imali smo priliku da čujemo glas koji ostavlja bez teksta u raznim izvedbama, dok on kaže da njegov lični ukus najviše leži pop muzici.

 

 

ALEKSA SAVIĆ I ZADRUGA 2

 

Aleksa Savić je privukao pažnju svojim džentlmenskim ponašanjem i manirima koje smo imali priliku da vidimo u učešću u rijalitiju Zadruga 2. Osobine koje najviše opisuju Aleksu jesu kultura i finoća, a većina ga karakteriše kao i jednog od najlepših učesnika rijalitija. Koliko je privlačan lepšem polu govori činjenica da ogroman broj devojaka posećuje i uživa u njegovim nastupima. Ono što ljudi najviše cene, jeste to što je mnogo vezan za svoju porodicu koja mu je ogromna podrška i oslonac u životu.

Pevački obračun Zadrugovizija u okviru rijalitija je takmičenje u kom se Aleksa i te kako pokazao i opravdao sva očekivanja. Mnogobrojna publika dobila je priliku da ponovo čuje i vidi kvalitet koji on poseduje. Zadruga 2 predstavlja vetar u leđa kojim Aleksa Savić nastavlja da se uzdiže sve više i otkriva pravog sebe publici.

 

 

ALEKSA SAVIĆ MUZIČKA KARIJERA

 

Razni domaći kompozitori zapazili su potencijal koji Aleksa Savić poseduje, jedan od njih je Bane Opačić. Aleksa i Bane su imali čast da rade zajedno na novom unikatnom projektu „Opačićevo” za koji će se tek čuti i koji nam sprema nove hitove. Koliko zapravo Aleksa zaslužuje takvu priliku i koliko se dobro pronašao u istoj govori pregršt pozivitnih komentara na društvenim mrežama. Pesma prvenac „Šnala” opravdala je sva očekivanja i ostavila nas bez teksta.

Aleksa je imao fantastičnu poruku za sve nas rekavši: „Želja mi je da opravdam svo poverenje pre svega Baneta i publike, ali i svih ostalih koji su me sve ove godine podržavali. Ovo je način da im se odužim i obećavam još mnogo toga zanimljivog u godini pred nama. ”

Aleksu ste do sad imali priliku da čujete na raznim mestima, a najviše u Santo domingo baru.

 

Ukoliko želite originalan novogodišnji provod ispunjen sjajnim ritmom i najepšim pesama, doček Nove godine uz nastup Alekse Savića savršen je izbor za vas. A gde će obožavaoci ovog šarmantnog momka, izuzetnog glasa, moći da u njegovom nastupu u najluđoj noći uživaju i do zore đuskaju, saznaćete na portal kudaveceras.rs

 

ALEKSA SAVIĆ PESME

 

Poslušajte Savićevu prvu pesmu, ali i ostale pesme koje sa ponosom izvodi:

 

 

KONTAKT

 

Sigurni smo da je Aleksa Savić odličan izbor ukoliko želite da organizujete bilo kakvu vrstu proslave, više informacija možete dobiti pozivom na 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi