Milica Pavlović

(7)

MILICA PAVLOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Milica Pavlović je srpska pop - folk pevačica, rođena je 11. avgusta 1991. godine u Švajcarskoj, u gradu Ajnzidelnu. Kada su joj se roditelji razveli, Milica je kao mala se preselila u Srbiju, u jedno malo selo u blizini Leskovca, gde je odrasla uz baku i deku, koje naziva herojima svog detinjstva.

 

Prva pevačka iskustva stekla je pevajući u horu osnovne škole u Leskovcu, a svoj prvi solistički nastup imala je na Radijskom festivalu u Beogradu 2010. godine sa pesmom Dođi, koju je napisala poznata pevačica, tekstopisac i kompozitor Leontina Vukomanović.

 

Prve zapaženije uspehe imala je kada se prijavila za učešće u šou programu Zvezde Granda u sezoni 2011/2012. Na prvi pogled žirija, osporavali su Milici pevačko umeće i smatrali su da će uspešnu karijeru imati samo zahvaljujući atraktivnom izgledu i zanimljivim koreografijama koje izvodi. Milica Pavlović se u toj sezoni takmičenja plasirala u finale i osvojila osmo mesto, međutim to je nije sprečilo da nakon objave njenog prvog singla pod nazivom Tango, postane jedna od najtraženijih i najpopularnijih Grandovih zvezda.

 

 

MILICA PAVLOVIĆ DISKOGRAFIJA

 

Milica Pavlović je u dosadašnjoj karijeri objavila tri albuma i nekoliko singlova. Njene najpopularnije pesme su:

 

  • Seksi Senorita 
  • Mogla sam 
  • Još se branim ćutanjem (duet sa Alenom Islamovićem) 
  • Kidaš me (duet sa Aca Lukasom
  • Boginja, i mnoge druge


Njenu najslušaniju pesmu na YouTube možete posluati na linku ispod: 

 

MILICA PAVLOVIĆ NASTUPI

 

Veoma popularna Milica Pavlović iza sebe ima jako veliki broj različitih nastupa (svadba, venčanje, privatne i korporativne proslave) kako u Srbiji tako i u Evropi i regionu. U Beogradu je nastupala u popularnim noćnim klubovima, a neki od njih su: kafana Tarapana, splav River, splav Port by Community, klub Gotik i mnogi drugi.

 

MILICA PAVLOVIĆ NOVA GODINA

 

Godinama unazad Milica Pavlović oduševljava mnogobrojne fanove širom regiona svojom harizmom, velikim hitovima i neverovatnom energijom koju poseduje. Zbog svega toga, ona je jedan od najtraženijih izvođača i kada je doček Nove godine u pitanju.

U dosadašnjoj karijeri, zabeležila je brojne fenomenalne novogodišnje nastupe, od kojih ćemo pomenuti samo neke:

Ukoliko ste zainteresovani da u narednu Novu godinu i vi uđete u društvu ove kraljice dobrog raspoloženja i čudesne atmosfere, informišite se o mestu novogodišnjeg nastupa Milice Pavlović na portalu kudaveceras.rs  i obezbedite svoje mesto na vreme.

  

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(7) Komentara

Ephedrin kaufen

Ephedrin kaufen Der Inhalt von generischen Pillen und Markenmedikamenten ist genau gleich. Der einzige Unterschied ist der Name Ephedrin kaufen
17.11.2022. by Ephedrin kaufen

Saxenda kopen

kopen sie saxenda De inhoud van generieke pillen en merkgeneesmiddelen is precies hetzelfde. Het enige verschil is de naam saxenda kopen
17.11.2022. by Saxenda kopen

Saxenda kopen

koop saxenda De inhoud van generieke pillen en merkgeneesmiddelen is precies hetzelfde. Het enige verschil is de naam Saxenda kopen
17.11.2022. by Saxenda kopen