Milica Pavlović

(0)

MILICA PAVLOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Milica Pavlović je srpska pop - folk pevačica, rođena je 11. avgusta 1991. godine u Švajcarskoj, u gradu Ajnzidelnu. Kada su joj se roditelji razveli, Milica je kao mala se preselila u Srbiju, u jedno malo selo u blizini Leskovca, gde je odrasla uz baku i deku, koje naziva herojima svog detinjstva.

 

Prva pevačka iskustva stekla je pevajući u horu osnovne škole u Leskovcu, a svoj prvi solistički nastup imala je na Radijskom festivalu u Beogradu 2010. godine sa pesmom Dođi, koju je napisala poznata pevačica, tekstopisac i kompozitor Leontina Vukomanović.

 

Prve zapaženije uspehe imala je kada se prijavila za učešće u šou programu Zvezde Granda u sezoni 2011/2012. Na prvi pogled žirija, osporavali su Milici pevačko umeće i smatrali su da će uspešnu karijeru imati samo zahvaljujući atraktivnom izgledu i zanimljivim koreografijama koje izvodi. Milica Pavlović se u toj sezoni takmičenja plasirala u finale i osvojila osmo mesto, međutim to je nije sprečilo da nakon objave njenog prvog singla pod nazivom Tango, postane jedna od najtraženijih i najpopularnijih Grandovih zvezda.

 

 

MILICA PAVLOVIĆ DISKOGRAFIJA

 

Milica Pavlović je u dosadašnjoj karijeri objavila tri albuma i nekoliko singlova. Njene najpopularnije pesme su:

 

  • Seksi Senorita 
  • Mogla sam 
  • Još se branim ćutanjem (duet sa Alenom Islamovićem) 
  • Kidaš me (duet sa Aca Lukasom
  • Boginja, i mnoge druge


Njenu najslušaniju pesmu na YouTube možete posluati na linku ispod: 

 

MILICA PAVLOVIĆ NASTUPI

 

Veoma popularna Milica Pavlović iza sebe ima jako veliki broj različitih nastupa (svadba, venčanje, privatne i korporativne proslave) kako u Srbiji tako i u Evropi i regionu. U Beogradu je nastupala u popularnim noćnim klubovima, a neki od njih su: kafana Tarapana, splav River, splav Port by Community, klub Gotik i mnogi drugi.

Za doček Nove godine 2019. Milica Pavlović nastupala je u prelepom restoranu Hollywood na Voždovcu.

 

 

MILICA PAVLOVIĆ KONTAKT

  

Ukoliko želite da rezervišete nastup Milice Pavlović za vašu svadbu ili venčanje, ili neku drugu vrstu privatne proslave možete to učiniti pozivom na broj telefona 062/262-212 kao i putem SMS, Viber, WhatsApp poruke.

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara