Milica Pavlović

(0)

MILICA PAVLOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Milica Pavlović je srpska pop - folk pevačica, rođena je 11. avgusta 1991. godine u Švajcarskoj, u gradu Ajnzidelnu. Kada su joj se roditelji razveli, Milica je kao mala se preselila u Srbiju, u jedno malo selo u blizini Leskovca, gde je odrasla uz baku i deku, koje naziva herojima svog detinjstva.

 

Prva pevačka iskustva stekla je pevajući u horu osnovne škole u Leskovcu, a svoj prvi solistički nastup imala je na Radijskom festivalu u Beogradu 2010. godine sa pesmom Dođi, koju je napisala poznata pevačica, tekstopisac i kompozitor Leontina Vukomanović.

 

Prve zapaženije uspehe imala je kada se prijavila za učešće u šou programu Zvezde Granda u sezoni 2011/2012. Na prvi pogled žirija, osporavali su Milici pevačko umeće i smatrali su da će uspešnu karijeru imati samo zahvaljujući atraktivnom izgledu i zanimljivim koreografijama koje izvodi. Milica Pavlović se u toj sezoni takmičenja plasirala u finale i osvojila osmo mesto, međutim to je nije sprečilo da nakon objave njenog prvog singla pod nazivom Tango, postane jedna od najtraženijih i najpopularnijih Grandovih zvezda.

 

 

MILICA PAVLOVIĆ DISKOGRAFIJA

 

Milica Pavlović je u dosadašnjoj karijeri objavila tri albuma i nekoliko singlova. Njene najpopularnije pesme su:

 

  • Seksi Senorita 
  • Mogla sam 
  • Još se branim ćutanjem (duet sa Alenom Islamovićem) 
  • Kidaš me (duet sa Aca Lukasom
  • Boginja, i mnoge druge


Njenu najslušaniju pesmu na YouTube možete posluati na linku ispod: 

 

MILICA PAVLOVIĆ NASTUPI

 

Veoma popularna Milica Pavlović iza sebe ima jako veliki broj različitih nastupa (svadba, venčanje, privatne i korporativne proslave) kako u Srbiji tako i u Evropi i regionu. U Beogradu je nastupala u popularnim noćnim klubovima, a neki od njih su: kafana Tarapana, splav River, splav Port by Community, klub Gotik i mnogi drugi.

Za doček Nove godine 2019. Milica Pavlović nastupala je u prelepom restoranu Hollywood na Voždovcu.

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara