Restoran Hollywood Voždovac
- Rezervacije: 062-111-22-33
(3)

Adresa

Restoran Hollywood Voždovac nalazi se u ulici Bulevar Peka Dapčevića 240, odmah preko puta Soko Štarka i jedan je od nekoliko Hollywood restorana u Beogradu za proslave.

Vidi na mapi

Kapacitet

od 100 do 500 mesta za sedenje

Restoran Hollywood Voždovac nalazi se u ulici Bulevar Peka Dapčevića 240, odmah preko puta Soko Štarka i jedan je od nekoliko Hollywood restorana u Beogradu za proslave. Kapacitet odgovara I za manje I za veće proslave jer ima dve sale.

Veća sala je kapaciteta od 200 do 800 ljudi, dok je manja sala kapaciteta od 50 do 250 sedećih mesta. Za svaku salu, obezbeđen je apartman za mladence ali i fotograf da svi trenuci budu zabeleženi i ostanu divna uspomena. U ponudi je kompletan meni za sve vrste proslava po ceni od 19e do 30e.

 

RESTORAN HOLLYWOOD VOŽDOVAC

Enterijer ovog prelepog restorana za svadbe, nikog ne ostavlja ravnodušnim jer je napravljen tako da odgovara svačijem ukusu. Ambijentalna led rasveta, most unutar restorana koji prelazi preko veštačkog jezera i vodopadi su definitivno aduti Hollywood-a, jer nema takvog enterijera u Beogradu.

 

HOLLYWOOD VOŽDOVAC PARKING

Menadžment zna koliko parking u Beogradu ume da bude problem, pogotovo kada su u pitanju proslave, venčanja, krštenja i rođendani, pa je napravio ogroman parking koji ima čak 400 parking mesta! Definitivno ima mesta za svakog ko poželi da dođe automobilom.

 

restoran hollywood vozdovac

 

HOLLYWOOD PROSLAVE

Da bi svaka proslava protekla u najboljem mogućem redu i sa svime što Vam je potreban, menadžment lokala se potrudio da obezbedi besplatan Wi-Fi brzog protoka ali i nešto važnije: animatora!

Da se i najmlađi gosti lepo provedu na Vašoj proslavi pobrinuće se profesionalni animatori.
Garantovano će im biti zabavno zahvaljujući vazdušnom dvorcu kao i drugim propratnim zabavnim sadržajima.

U neposrednoj blizini restorana nalazi se 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za goste koji nisu iz Beograda.Kontaktirajte nas na 062 262 212 i pomoći ćemo vam da organizujete vašu proslavu iz snova.

 

Slike Restoran Hollywood Voždovac

Dodatne informacije

Parking

400 mesta video nadzor
ADRESA Restoran Hollywood Voždovac

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Hollywood
Hollywood
Hvala za prelepo organizovano naše vencanje! Sve preporuke za Hollywood!
15.08.2019.
Restoran Holywood za proslave
Restoran Holywood za proslave
Prelepa sala za proslave kao i za doček Nove godine u restoranu. Svečano i elegantno. Dobra usluga. Vrhunska rasveta.
12.08.2019.
holivud
holivud
Koliko je dobar bend koji svira na svadbi kod igor i ivane perović! Lu-DI-LO!
16.06.2019.