Tamara Dragic

(0)

 

Tamara Dragić jedna je od najinteresantnijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, koja je svojim neosporivim talentom za muziku uspela da očara i svojim atraktivnim izgledom gde god da se pojavi. Mlada, uspešna i harizmatična, Tamara Dragić je zaista jedna od najtraženijih pevača u našem regionu.

 

TAMARA DRAGIC BIOGRAFIJA

 

Tamara Dragic još kao mala upisala je Muzičku školu odsek za klavir. Nakon što je malo odrasla, upisala je i srednju Muzičku školu, odsek teorije i pevanja. Još tada je kako kaže, znala da je njen životni put muzika.

Nakon srednje škole, usledio je i fakultet Muzičke umetnosti u Beogradu gde je sve završila u roku. Nakon što je završila škole, Tamara je pre svega radila je u kompaniji Air Serbia, gde je zadužena za kontrolu izgleda zaposlenih i obuku novih agenata.

Iako zaposlena, u slobodno vreme Tamara je držala privatne časove klavira i sofeđa, a peva i prateće vokale Željku Joksimoviću.

 

Nakon određenog perioda rada u srpskoj kompaniji Air Serbia, Tamara je rešila da se vrati muzilkoj karijeri, gde se prijavila na muzičko takmičenje Zvezde granda, odakle i jeste poznata široj javnosti. Zahvaljujući neosporivom talentu, Tamara se izdvojila iz mase i postala veoma zapažena na muzičkoj sceni.

 

TAMARA DRAGIC ZVEZDE GRANDA

 

Tamara Dragic prijavila se na takmičenje Zvezde granda gde je svoj talenat predstavila u pravom svetlu. Pojavila se u sezoni 2014/2015 gde je došla do samog vrha zahvaljujući glasovnim sposobnostima i atraktivnom izgledu. 

Tamara iako nije posebila u ovom muzičkom takmičenju, zasluženo je stigla do finala i ostala upamćena kako za žiri, tako i za celu publiku.

 

TAMARA DRAGIĆ NOVA GODINA

 

Da Tamara Dragić ume da napravi istinski spektakl svojim nastupom potvrđuju i njeni tradicionalno fantastični i izuzetno posećeni nastupi za doček Nove godine, poput onog koji je organizovan 2022. u glamuroznom Lobby Event Centru.

A gde će Tamara ove godine napraviti najbolju novogodišnju žurku, saznaćete ukoliko pratite Nova godina Beograd.

 

TAMARA DRAGIC GODISTE

 

Mnogi se pitaju koje je Tamara Dragic godište. Veoma uspešna i svoja, Tamara je rođena 14. oktobra 1989. godine u Beogradu gde i dan, danas živi i radi.

 

TAMARA DRAGIC PESME

 

Tamara Dragić do danas snimila je pesme koje su izuzetno uspešne i broje preko 2 miliona pregleda. Ima nekoliko svojih sjajnih pesama koje možete poslušati u nastavku teksta.

 

Ljubav na gram (2015)

-Neko kao ti (2017)

-Bluza (2017)

-Druga žena (2018)

-Mercedes (2019)

-Ne vidim očima (2020)

-Deviza (2021)

 

 

 

 

 

 

 

TAMARA DRAGIC SLIKE

 

 tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

tamara dragic

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi